Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ti mitől fogytatok és mennyit?

Ti mitől fogytatok és mennyit?

Figyelt kérdés
diéta, más étrend, mozgás, turmix, bogyó, vagy valami más? Leírnátok? köszönöm :)
2012. febr. 2. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kondiba mentem. 2 év alatt 120kg->90kg (196 cm magas vagyok). Semmi diétát nem csináltam.(és nem szedtem csodabogyókat sem:D)
2012. febr. 2. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Odafigyeltem az ételek mennyiségére, mindenből kisebb adagot ettem, mint előtte.

Az édességeket visszafogtam, csak ritkán, keveset ettem.

Este már csak 2-3 db főtt tojást vacsoráztam (kis ketchup-pal).

Igyekeztem minél többet sétálni, ha nem volt muszáj, nem szálltam tömegközlekedésre, sokat mentem, nyáron eljártam úszni.

Így 60 kilóról lementem 48-ra. (165 cm vagyok)

26/L

2012. febr. 2. 21:54
 3/15 A kérdező kommentje:
húú,kedves utolsó én is hasonló magasságban/súlyban vagyok, és úgy tűnik hiába csinálok bármit is (futás, bicikli, turmix, felülés, bogyó stb.) nem használ semmi :(
2012. febr. 2. 22:00
 4/15 anonim ***** válasza:

De, de, használni fog, majd meglátod!! Csak nem szabad türelmetlenkedni!

Hidd el, nekem is nehezen indult be.

De egyszer megindul, és akkor majd csak lesel, utána milyen könnyen megy! Hajrá! :)

2012. febr. 2. 22:06
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a biztatást! de mégis kb mennyi idő mikorra beindul ez a folyamat?
2012. febr. 2. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem vagy két hónap volt, ha jól emlékszem... Addig kb. semmi nem történt, vagy legalábbis nagyon minimális.
2012. febr. 2. 22:15
 7/15 anonim ***** válasza:
kevesebbet kéne enni.. az összes válaszolód kevesebbet evett, vagy jelentősen nagyobb, több, keményebb edzést csinált. vagy ezek kombinációit.
2012. febr. 3. 02:00
 8/15 anonim ***** válasza:
én az akarattól fogytam 50 kg-ot 3 hónap alatt kitartással, mert így döntöttem:)) (étrend változás, edzés, kondi edzés kondi)és még egy kis csipet kitartás;)
2012. febr. 3. 03:36
 9/15 anonim ***** válasza:
ehe, 50kg..
2012. febr. 3. 10:23
 10/15 anonim ***** válasza:
50 kg? na nemáááá.... hogy csinaltad?;;)
2012. febr. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!