Ti mitől fogytatok és mennyit?
nem nehéz leadni 50kg-ot, akarat kell hozzá.... na meg kitartás..
50kg-tól 3 hónap alatt... téli időszakban váltam meg, nem kell szerintem ragoznom, hogy pár hónapig antibiotikumon éltem, és kb egy bő fél év kellett míg lelkileg és egészségileg rendbe jöttem) saját magam orvos nélkül, első héten: csak víz, vitaminok meg pl 1-2 jó reggelt naponta, hét végére beszűkült a gyomrom, nekiálltam eszeveszett módon edzeni, és az is hozta az eredményt(nem lógott utána a bőröm, nem repedezett be, semmi nyoma, és teljesen feszes mindenütt:), másrészt kizártam az étkezésemből a cukrot, olajat, zsírt, fehér lisztből készült pékárukat, és természetesen hatalmas ambíció, kitartás és erőfeszítés kellett, hogy véghez tudjam vinni az akaratom... és sikerült. Bár eleinte mindenki azt hitte, hogy beteg vagyok... de hálaég nem, csupán ezt akartam. Mára már fashion kategóriás modellé váltam
ennyi az egésznek a titka, de azt hozzátenném, hogy pl kondiban volt, hogy 6-7 órát töltöttem el, és idehaza is edzettem több órát, összeséében 3x cseréltem komplett ruhatárat... hát így az "ehe 50kg";)
gratulálok. más hasonlóan intelligens "modell.." ebbe kis híján belepusztulna, szétba.szná a testét. a betegségről nyilván nem tehettél, de a koplalás minden esetben kur.vára megviseli a testet, ezért mondjuk a sok szerencsétlen tinédzsernek, na meg az összes többinek, hogy normálisan egyenek fogyás alatt. bár nehéz amikor már a normális evés fogalmával kb. 100-ból 1-2 ember van tisztában..
Aczél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!