Mennyit lehet fogyni 1 havi adipextől?
-3évet... tudom akik adipexet szednek nem foglalkoznak az észérvekkel de én mindenkit megpróbálok róla lebeszélni, NE így "fogyókúrázzatok", van más módszer is, persze nem egy tabletta az egész, de hosszútávon megéri...
Jöhet a lepontozás :D
én is:D
igazad van.
igyekszem korrekt választ adni.
ha zabálsz a szedése mellett, nem fogysz. minek után csak az étvágyadat veszi el.( és ráadásként szétcseszi a szervezetedet.) Nélküle is ugyanúgy fogsz fogyni, csak némi önuralom szükségeltetik hozzá.
aki adipexet szed, az nem fog a tv előtt chipset enni, mert ez egy GYÓGYSZER, blokkolja a központi idegrendszert, vagyis nem lesz tőle éhes, aki szedi.
Én szedtem, rá sem bírtam nézni tőle a kajára, egy szenyót is épphogy le tudtam tuszkolni a torkomon, nem hogy chipset enni!
Kérdező! Nagyban függ a fogyás mértéke attól, hogy most mennyi a súlyod, mennyi a túlsúlyod! Átlagban 5-8kiló közötti a leggyakoribb, de van olyan ismerősöm, akinek 13kiló tűnt el, és vissza sem ment rá, ez még múlt tavasszal volt!
természetesen a központi idegrendszeren keresztül az éhségérzetet, mielőtt valaki belémkötne!
jah, és innen rendeltem:
adipexretard.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!