Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Napi 30-40perc (6km/h~10°)...

Napi 30-40perc (6km/h~10°) futógépezéssel és mellé valami fogyasztókrémmel mennyi idő alatt lehet látványosan fogyni? Illetve, mennyi az a látványos?

Figyelt kérdés
Csak a tapasztaltak érdekelnek :)
2012. jan. 31. 13:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Heti egy kilót tudsz vele fogyni megfelelő étrenddel. Látványos fogyás szerintem a 16 kiló 16 hét alatt. Fogyasztókrém ?SYNTAX ERROR.
2012. jan. 31. 13:51
 2/22 anonim ***** válasza:
ha a testmozgás mellett nem csökkented az elfogyasztott ételek mennyiségét,akkor soha nem fogsz lefogyni,max jó izmos leszel
2012. jan. 31. 13:53
 3/22 anonim ***** válasza:
35%

kis futástól izmos..? majd, egyszer.. DE NEM MA!

kérdező, ott rontottad el, hogy nem edzés + célirányos táplálkozásban gondolkodsz, hanem valami egyéb akármin.

nem tudom pontosan min, de mivel nem létezik (fogyasztó krém) így tök mindegy, ott van egy luk ahol a megfelelő táplálkozásnak kéne kerülnie.

2012. jan. 31. 14:20
 4/22 A kérdező kommentje:
Én vagyok a hibás, mert minden kérdés kommentelői túl bonyolítanak mindent :) A táplálkozás is más eléggé...de itt most az a kérdés, hogy "FOGYASZTÓKRÉM + MOZGÁS". Megjegyeztem , hogy tapasztalattal rendelkező írjon. Van fogyasztókrém. nyilván nem lusta embereknek, hanem mozgást végzőnek, talán, hogy segítsenek a dolgokban. Látszik, hogy olyan emberek szólnak minden témába bele,m akiknek semmi köze nincs hozzá :) Szóval. Értelmezzétek a kérdést, próbáljátok ki, és akkor már tapasztalattal rendelkező emberekként gyertek vissza és írjatok. Köszi puszi
2012. jan. 31. 16:27
 5/22 anonim ***** válasza:
11%

:DDDDDD

Ó nagyjóuram (hölgyem), ereszkedj le hozzánk buta sportolók közé, és hintsd közénk tudásod gyöngyeit. Vajon megosztod-é vélünk az titkos fogyasztókrémed csoda röcöptyét, hogy az mindeniknek hasznára válhassék, avagy eme rejtett szer továbbra is az kevesek kiváltsága lelend...?

2012. jan. 31. 16:35
 6/22 anonim ***** válasza:

te hülye vagy.

van fogyasztó krém, mi? és Isten is van?

ha te olyan hozzáértő vagy, mi pedig csak helikopterek.. akkor mondd már el kérlek, hogyan is működik egy ilyen fogyasztó krém? bármilyen utalást rá, hogy aztán leírhassam ez mekkora hülyeség.

mert így minden konkrét tény nélkül nem lehet megcáfolni a hülyeséged, csak ha az emberi test összes biokémiai folyamatát górcső alá vesszük. ennyit meg nem ér az egész téma..

2012. jan. 31. 16:40
 7/22 A kérdező kommentje:
:D Szégyen :D
2012. jan. 31. 16:51
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedves sportoló! Ha már ennyire bele lendültél a kérdésbe, akkor fogod magad és rákeresel :D Én nem termék bemutatót adok, hanem választ várok :) Egyébként ez a kérdés, nem a hit kategóriába tartozik, de tudom én vagyok a HÜLYE, mert felteszek egy kérdést, amire választ várok, és nem használok otromba, megalázó szavakat. Kérlek, ha magatartás/konfliktus kezelési problémáid vannak, akkor keress fel egy szakembert, ne idejárj idegeskedni. Vannak emberek, akiket felidegesít mások "hülyesége", te ebbe a kategóriába tartozol, szóval SZIA! :)
2012. jan. 31. 16:57
 9/22 anonim ***** válasza:
Körbenéztem, de csak fogyatékosoknak való mentás, koffeines, "bőrvérkeringést segítő" krémeket találtam fogyasztó krémnek álcázva. Akkor most buta vagyok? De kár. :(
2012. jan. 31. 17:06
 10/22 anonim ***** válasza:

ez hihetetlen..

attól még, hogy szépen írsz, még nem lesz ám igazad.

komolyan olyanok a fogyasztószerekben hívők mint a vallásosok. olyan dologban hisztek, ami nem létezik. semmi különbség nincs. és semmi sem tud visszatéríteni titeket a földre. de pedig értelmes emberek lehettek, normális idegi funkciókkal. de akkor hol van a gond?

2012. jan. 31. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!