Hogyan kéne előadnom apáméknak? Nagyon szeretnék fogyni.
szóval, találtam véletlenül egy bogyót, ami nagyon jónak tűnik,és szeretnék rendelni belőle(easy-fit), eddig semmilyen ilyesmivel nem próbálkoztam, meg semmi. csak annyi a baj, hogy apámék nemhiszem, h túlságosan támogatnának ebben.:/ szerintük nem vagyok kövér, de én nagyon annak látom magam, és emiatt 0 önbizalmam van, és a házból se nagyon szeretek kimenni emiatt,meg csomó mindent nem engedek meg magamnak, mert nem tartom magam elég jónak ahhoz. barátom is azt mondja mindig, hogy neki így vagyok tökéletes meg minden, de magamnak nem, és ez a baj.:S és sokkal boldogabb is lennék ha lejönne rólam 10-15 kiló. 15 és fél éves vagyok, de ez a kapszula kortól független.
szerintetek?
Fegyencedzés cimű könyvet ajánlom, nem sok időt kell rá szánni, 2 naponta kell csinálni, és elég hatásos pár hónap alatt erőt és alakot is öltesz, a bogyókat meg felejtsd el, normális étrend kell nem valami vacak..
itt a fegyencedzés egy magyar srácnál.
köszönöm a választ, megnézem.
de ez a kapszula tényleg nem egy vacak;)
elolvastam vagy 50 ember kommentjét, és egyetlen ember se mondta, hogy nem hatott, vagy hogy bármi rossz hatása lett volna. mindenkinek használt, és jó volt. szóval hidd már el, h ez tényleg nem vacak;)
amúgy olyan 55-56 kiló, és 155-6 cm, szóval elég alacsony:SS
"mert ezzel sokkal gyorsabb lenne, és még az időmből sem venne el"
Ha kevesebbet eszel, az se von el semmit az idődből!
"sportolásra nemigen van alkalmam/időm"
Napi fél órával kevesebbet töltesz el az MSN-en és máris van időd egy kis futásra! Vidd a pasidat is, addig is együtt vagytok!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember!
Inkább a családodat próbáld meg rászoktatni az egészségesebb táplákozásra, ahogy a magyar helyzet kinéz biztos nekik se ártana!
Egy 15 éves fejlődő szervezetnek nem kellene mindeféle csodabogyót adagolni! 10 év múlva meg azt fogod kérdezni, hogy mitől lettél meddő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!