Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan kéne előadnom apáméknak...

Hogyan kéne előadnom apáméknak? Nagyon szeretnék fogyni.

Figyelt kérdés

szóval, találtam véletlenül egy bogyót, ami nagyon jónak tűnik,és szeretnék rendelni belőle(easy-fit), eddig semmilyen ilyesmivel nem próbálkoztam, meg semmi. csak annyi a baj, hogy apámék nemhiszem, h túlságosan támogatnának ebben.:/ szerintük nem vagyok kövér, de én nagyon annak látom magam, és emiatt 0 önbizalmam van, és a házból se nagyon szeretek kimenni emiatt,meg csomó mindent nem engedek meg magamnak, mert nem tartom magam elég jónak ahhoz. barátom is azt mondja mindig, hogy neki így vagyok tökéletes meg minden, de magamnak nem, és ez a baj.:S és sokkal boldogabb is lennék ha lejönne rólam 10-15 kiló. 15 és fél éves vagyok, de ez a kapszula kortól független.

szerintetek?

2012. jan. 5. 16:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
TABLETTÁRA VAN PÉNZED DE KONDIZNI NINCS?? nemhogy inkább megtartanád a pénzt. Istenem! Bocsi a kifejezésért de buta vagy ha hiszel ilyen termékeknek. Mit gondolsz, ha lenne olyan szer ami hatna akkor lenne még kövér ember a Földön? Nem ajánlok semmilyen tablettát, bármelyiknek lehet olyan hatása, hogy kórházba kerülhetsz tőle, felborulhat a hormonháztartásod (azaz kiszőrösödhetsz, pattanásosodhatsz, pigmentfoltok jöhetnek elő, és még egy csomó hatása lehet) azok az emberek, akik jó kommenteket írnak a tabletta oldalára nem hiszem, hogy sok igazság lenne benne. Nem akarok gonosz lenni, komolyan. NAgyon megértem a helyzetedet, hiszen tini koromban 25 kg-val voltam több és a mai napig bánom azt a pénzt, amit ilyen szarokra dobtam ki. Szerencsére helyre jött az eszem és inkább a hagyományosan kezdtem fogyni és büszke vagyok arra, hogy nem tablettától fogytam le, hanem a SAJÁT AKARATERŐMTŐL! Aki igazán leakar fogyni, az letud fogyni..
2012. jan. 5. 17:30
 22/37 A kérdező kommentje:

jóójó, sikerült lebeszélni a tablettáról ....

de. nem fél óra, és nem kevesebb pénz ha kondizni járnék. mivel egy kondi bérlet sem lenne olcsóbb, + amíg elmegyek oda pl 20perc, ottvagyok 1 órát minimum, h érjen is valamit, aztán még hazajövök még fél óra, 20p, v kitudja mennnyi. azaz v 2 órám tuti rámegy. és ez a retkes suli mellett alig van időm élni:S

2012. jan. 5. 17:34
 23/37 anonim ***** válasza:

az azért pech, mert most vagy ugye 15. keményen tanulsz, tehát logikusan tovább tanulnál. na most, ha tovább tanulsz, ott még sza.rabb lesz a helyzet :D

ez most megint a kitérő volt.

megmondom megint a frankót: eddz otthon (saját súlyos erő edzés) és egyél normálisan, kevesebbet.

tudod, sok hús, zöldségek, olajos magvak, minimális lisztes holmik, azok is rozs, teljes kiőrlésű. és kevesebbet, mint amivel meghíztál.

2012. jan. 5. 17:37
 24/37 A kérdező kommentje:
de én nemtudom mikor/hogy/hogyan híztam meg..:/ :DD csak egyszerűen mostanra lett elegem, hogy akárhányszor tükörbe nézek, mégszarabb kedvem lesz:/
2012. jan. 5. 17:39
 25/37 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=LzC9Eovj2xE&feature=related

Parancsolj, egy videó a millióból, hogy nem szükséges edzőterembe járni, otthon bármikor megtudod ezeket csinálni.

És ne feledd 75% az étrend, és 25% a mozgás, mikor eléred a kivánt testsúlyt és formálódni akarsz, akkor terelődik a mozgásra a figyelem.

2012. jan. 5. 17:41
 26/37 A kérdező kommentje:
hát jó de gondolom azért konditerembe hatásosabblenne..:/ és gyorsabb. mert már tiszta depressziós vagyok magamtól..
2012. jan. 5. 17:44
 27/37 anonim ***** válasza:

amúgy én nem hiszem el hogy nincs időd edzeni...kifogás ...

tudod az ember arra szakít időt ami fontos neki :)

2012. jan. 5. 17:46
 28/37 A kérdező kommentje:
tudom ... de ha nagyon akarom, majd valahogy megoldom.;) foggalmam nincs hogy, de majd valamit kitalálok..
2012. jan. 5. 17:51
 29/37 anonim ***** válasza:

felteszem én is, a többi válaszoló is tapasztaltabb nálad, ezért ne kioktatásnak vedd a következőket sem:

- nem, a konditermi edzés sem lenne hatásosabb mozgás. ha izmot akarnál építeni, akkor igen, egyértelműen a súlyzós és speciális gépes gyakorlatokra lenne szükséged.

- még mindig étkezésen múlik. 'leghatékonyabb' edzés egy küzdősport lenne, esetleg kettlebel, vagy harcművészet. itt bizony tényleg lehet sok energiát felhasználni, de ez csak egy dolog az étkezés mellett. gondolom nem láttál még sportolót csonttá soványodni, és éhen halni. már pedig ha a sporttól fogyna az ember, akkor ez gyakori látvány lenne.

kondi terem csak jó LEHET, mert mindenféle gyakorlatot végezhetsz. ez nem azt jelenti, hogy otthon nem edzhetsz hatékonyan :) csak nem a norbi ducitréningjét kell elővenni :D amit itt az oldalon is annyi fogyózó kérdező szeret és érdeklődik hogy vajon azzal mennyit lehet fogyni..

2012. jan. 5. 17:53
 30/37 A kérdező kommentje:
hát és ha itthon csinálok valamit, akkor mit, és mennyi időnként, meg stb..?
2012. jan. 5. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!