Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hashajtóval tényleg lehet fogyni?

Hashajtóval tényleg lehet fogyni?

Figyelt kérdés
közel 20kg súlyfeleslegem van,utálom,főleg hogy sokan bántanak miatta,le akarok fogyni,egyik osztálytársam mondta hogy szedjek hashajtót azzal lefogyok gyorsan ,és meg is tarthatom vele a sulyom ,ha szedem...ugyhogy én venni fogok mert én is szép vékony lány szeretnék lenni..szerintetek mennyire egészségkárosító és tényleg megtartatom majd vele a sulyom?
2011. dec. 10. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A hashajtó szorulásra való, nem fogyásra!!!! Tönkreteszi a szervezetet ha másra használod.
2011. dec. 10. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hashajtótól biztosan nem fogsz fogyni. Mivel amit már kihajt belőled kaját az már rég felszívódott.

Esetleg hánytatással lehetne fogyni,de az meg nagyon káros és beteges.

Miért nem diétázol és sportolsz?

2011. dec. 10. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Inkább beöntéshez használatos zsákokat vegyél és állandóan nyomassad magadba a langyos vizet, meglátod kitisztulsz. :)))
2011. dec. 10. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Hülyeségek helyett inkább ne zabálj annyit és sportolj sokat.

Hashajtótól csak jól tönkrebszod magad (fogyni nem fogsz), és nélküle már nem is leszel majd képes kakálni.

2011. dec. 10. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:
de több osztálytársam is azt mondta ogy hashajtót szex laxbenét,és állandoan azt szedik és azért nem esznek suliban semmit mert egyből utána már mennek a wcre...azért köszi mindenkinek a kommenteket
2011. dec. 10. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Majd nézd meg a többieket évek múlva, amikor tönkremegy a szervezetük.
2011. dec. 10. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Én szűzteakapszulát szedtem, olyan vastagbélgyulladásom lett, hogy majdnem belehaltam! Kinek hiányzik ez?
2011. dec. 11. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
A barátnőm is ezt csinálta. Kb 1 hónap alatt a szervezetét olyan szinten leépítette, hogy még most 2 év múlva is az orvost járja. Vitaminhiányok okozta elég komoly betegségek. Vérszegénység, menstruációs gondok(még az is lehet hogy soha nem lesz gyereke.) ez mind a napi szintű hashajtózástól. Most tényleg nagyon sovány, már kórosan, de inkább visszacsinálná az egészet, ha előre látja hogy tönkreteszi az egészségét. úgyis ki fogod próbálni, de remélem hamar rájössz hogy ez milyen káros.
2011. dec. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!