Hogyan kéne előadnom apáméknak? Nagyon szeretnék fogyni.
szóval, találtam véletlenül egy bogyót, ami nagyon jónak tűnik,és szeretnék rendelni belőle(easy-fit), eddig semmilyen ilyesmivel nem próbálkoztam, meg semmi. csak annyi a baj, hogy apámék nemhiszem, h túlságosan támogatnának ebben.:/ szerintük nem vagyok kövér, de én nagyon annak látom magam, és emiatt 0 önbizalmam van, és a házból se nagyon szeretek kimenni emiatt,meg csomó mindent nem engedek meg magamnak, mert nem tartom magam elég jónak ahhoz. barátom is azt mondja mindig, hogy neki így vagyok tökéletes meg minden, de magamnak nem, és ez a baj.:S és sokkal boldogabb is lennék ha lejönne rólam 10-15 kiló. 15 és fél éves vagyok, de ez a kapszula kortól független.
szerintetek?
semmi bajod nem lenne a kapszulától. ez nem gyógyszer!
viszont elképzelem apád reakcióját, aki feltételezem egy értelmes, békés ember.
szólsz neki, kérsz rá pénzt stb.
megkérdezi mi ez. megnézitek a honlapját.
meglátja az összetevőket (szép nagy, színes képpel van illusztrálva).
látja fogyaszt az:
áfonya (összevonja a szemöldökét)
jáva tea (elgondolkodik)
fahéj (már ő is kezd feszült lenni)
zöld tea (itt kapod az első jelzés értékű pofont, mert apuci okos lánya 15 évesen ennyit ért a biológiához)
nem írom tovább, mert te el lennél verve, apád meg lelkileg ezért is rosszul lenne, meg mert látja hogy semmi értelme az életnek. a lánya semmit sem tanul az iskolában, mindenki kihasználja a hülyéket, és rengeteg a hülye ember!
röviden annyit is írhattam volna, hogy megrendelheted, ez nem valami illegális gyógyszer, drog, gondolom ha c-vitamint vennél magadnak akkor sem kéne szólnod.
még bajod sem lesz tőle, csak semmi értelme. nincsenek fogyasztó szerek, miért nem eszel inkább normálisan? meg ha fontos a kinézeted, akkor eljársz thaiboxolni, az egy fárasztó, kemény sport, helyes étkezés mellett lemegy a zsírod..
és ez így értelmes és igaz, ellenben az ananászos hülyeségekkel. egyél gyümölcsöt, persze mértékkel mert könnyű sokat enni, hiszen finom lédús cukros dolgok.
gondolom egészséges étkezés alapelveit ismered, ha nem akkor meg utána olvasol, vagy kérdezel.
akkor olvasd el azoknak is a véleményét, akik használták is már, és nem csak így mondtak róla valamit, hogy ki se próbálták.
utolsó, írok privit.
megjegyzések
1. sokkal olcsóbb és megbízhatóbb készítmények is vannak, ha antioxidánsokat, növényi tápanyagokat akarsz fogyasztani.
2. a 15 éves ne ossza már az észt! 50 komment, mind támogatta.. tanultál történelmet? lehetett találni 500 000 németet, akik mind egy szálig meg voltak elégedve emberek elégetésével?
akkor szerinted nem lehet leírni 50 véleményt, vagy megfizetni 50 embert, hogy dicsérjenek egy terméket? GONDOLKOZZ GONDOLKOZZ GONDOLKOZZ!
érdemes bizonyos alapokat átgondolni: ha lennének fogyasztó szerek, készítmények, vitaminok akkor miért edz kur.vasok ember a jó testért, egészségért, fogyásért?
még mozgás mellett is fölösleges ilyet szedni (értelmes táplálék kiegészítőket célszerű) nem hogy edzés nélkül :D edzés nélkül fogyásba is fölösleges belekezdeni, ennek is megvan az oka miért.
az a szerencse, hogy nem gyógyszer, max. annyi lesz, hogy nincs fogyás, de antioxidánsok, növényi tápanyagok jók, csak nem érnek meg ennyi pénzt (van gazdaságosabb).
nagyobb probléma, amikor fogja magát a gyerek/felnőtt, és külföldről kezd stimulánsokat (gyógyszereket) berendelni.
rendben, én elhiszem Nektek, és én is mozgással akartam eredetileg fogyni, csak ezt meg nemtudom hogy tudnám összehozni. :/
és amúgy a kommentek nem hiba mentesek, és látszik rajzuk, hogy a "pórnép" írta. :)
Ezt olvasd el, és utána gondold át azt is, vajon kik is írták azokat a nagyon pozitív kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!