Hogyan kéne előadnom apáméknak? Nagyon szeretnék fogyni.
szóval, találtam véletlenül egy bogyót, ami nagyon jónak tűnik,és szeretnék rendelni belőle(easy-fit), eddig semmilyen ilyesmivel nem próbálkoztam, meg semmi. csak annyi a baj, hogy apámék nemhiszem, h túlságosan támogatnának ebben.:/ szerintük nem vagyok kövér, de én nagyon annak látom magam, és emiatt 0 önbizalmam van, és a házból se nagyon szeretek kimenni emiatt,meg csomó mindent nem engedek meg magamnak, mert nem tartom magam elég jónak ahhoz. barátom is azt mondja mindig, hogy neki így vagyok tökéletes meg minden, de magamnak nem, és ez a baj.:S és sokkal boldogabb is lennék ha lejönne rólam 10-15 kiló. 15 és fél éves vagyok, de ez a kapszula kortól független.
szerintetek?
szerintem Zuzanne videókat csinálj.
neki van olyan erősítése is, amit egy sportember is csak korlátozottan bírna, mondhatni halálos. és persze vannak könnyebb edzések is.
keress rá youtube-on. személy szerint sokkal jobbnak tartom a gyakorlatait, mint az RR-es edzéseket.
és figyelj az evésre.
hányszor eddz, mennyit.. ehhez kell egy kis fantázia. ahogy bírod. heti 3x-4x jó lenne, jó lenne 1-1,5 órás edzéseket csinálni, ebbe pihenést is veszel. de ha úgy van időd akkor edzel heti 2x fél órát. ez nyilván kissé kevés. de lehet eleinte ennyit bírsz csak. sokkal fontosabb, hogy csináld. aztán ha akarsz, kidolgozol valamit, hogy emeled az edzések hosszát, hogy variálod stb.
RR egyszerűbb, mert nem kell gondolkodni, berakod, nézed és csinálod. de ezt nem nevezném előnynek.
najó.énmondom meg a tutit. már nekem fáj a fejem attól amiket itt össze hablatyolnak Neked. Nekemis rohadtul elegemvan abból, hogy 14és fél évesen 153cm-el 50 kg vagyok,ne vedd magadra azt,h próbálják letépni a fejed itt gy.i.k.-on ezügyben,viszont tényleg ha csak napi 20-40 percet de eddz a szobádban,udvaron esetleg a padláson(najó.padláson inkább ne:D),ahol van hely, attól függ miből szeretnél fogyni. Ha hasból, akkor csinálj felülésből 2-3 naponta először csak 2*20-30at utána 2*50et majd fokozatosan szoktasd magad ehhez. ha a fenekedből,combodból,vádlidból szeretnél leadni, szívből ajánlom az úszást(hetente elég egyszer menni kb péntek este amikor biztos ráérsz:) de akkor ott nem lehet lazsálni,nekem sincs sok kedvem a kimozduláshoz,de az eredményt valahogy el is kell érni :/ :D a kocogást is ajánlom,de azt viszont nem elég hetente 1× legalább 3× el kell menned akkor lesz eredményes.
az étrendhez a következőt tudom tanácsolni ami nem drága,énis ezt csinálom:
reggeli: pirítós,alma,narancs vagy akármilyen gyümölcs, esetleg vajas kenyér uborkával,paradicsommal,paprikával ízlés szerint. tízórait is vihetsz magaddal suliba,olcsóbb mintha a büfében megveszed. 1-1 csoki,cukor,valami persze mindig belefér,de ha bírod akkor nélkülözd.
ebéd: rizs,pulyka,csirke,sok-sok zöldséggel.én pl kukoricás rizst szoktam enni savanyú ubival:D imáádom. ebéd utánra tanácsolom az eddzést,de ahogy jónak érzed,viszont ne maradjon el egyik nap sem.
uzsonna:én nemszoktam uzsonnázni de ha te igen akkor:joghurt,kifli, barnakenyér(elvileg nem hizlal de azt tudom h elég húzós ára van..) de lehet akár banán,alma,körte,szőlő stbstb
vacsoraa: kb ugyanaz mint reggelire de lehet joghurt,müzli, melegszendvics(legutóbbit annyira nem ajánlom:D) de ezek mehetnek reggelire is nyugodtan. hát remélem segítettem,ha gondolod írj privit,én ezeket saját tapasztalatból írtam le. na puszi:)
15/L
nincs pénzed kondira de ilyen szarokra meg igen ,nah ez is jó kifogás.
Lusta vagy és ennyi.+akaraterőd sincs igy magabiztos sem lehetsz.
köszönöm a hosszú választ, majd hasznosítok belőle pár dolgot:D
és amúgy a felülésekről én is azt hallottam h fogyni nem fogok tőle
(jaa, és amúgy nem vagyok lusta, mert már elhatároztam h inkább az étrend változtatást és a kis itthoni edzéseket választom ... csak még nem tudtam elkezdeni, mert több mint 1 hete eléggé lebetegedtem ... de amint meggyógyulok teljes erővel nekikezek;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!