Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Napi 30-40perc (6km/h~10°)...

Napi 30-40perc (6km/h~10°) futógépezéssel és mellé valami fogyasztókrémmel mennyi idő alatt lehet látványosan fogyni? Illetve, mennyi az a látványos?

Figyelt kérdés
Csak a tapasztaltak érdekelnek :)
2012. jan. 31. 13:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szánalmasok vagytok! Erre az oldalra jártok oktatni és oltani, mert a racionális gondolkodás mentetek miatt azt hiszitek, hogy mindenki felett vagytok, és már kínotokba nem tudtok mit mondani...csak a "szép" írást kritizálni, illetve hittel kapcsolatos dolgokat felhozni. Nyilván ha sportoló vagy, ~csak ha nem a sakkot veszed ebbe a számításba~ szedsz valami erő növelőt (ha mást nem fehérjét). Ha jól tudom ez is segít...de figyeljetek, feküdjetek le oldalra és aludjatok. ;)
2012. jan. 31. 21:41
 12/22 anonim ***** válasza:
A fehérje mitől erő növelő? Te talán nem eszel fehérjét? A gondolkodásmódunk azért racionális, mert egyelőre imádkozással és csodavárással még senkinek nem sikerült lefogynia. Sajnos úgy néz ki, nem jelentkeznek a fogyasztókrémes pajtásaid se, valami zavar keletkezhetett az erőben!
2012. jan. 31. 21:47
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát lehet a "pajtásaim" nem, de TE igen! :D még egy kérdés? :D Esetleg elmagyarázod a bolygó kialakulását érdekelne, egy nagyon okos ember véleménye is :D Főleg, hogy nem veszi észre magát, és idejár okoskodni :D Szerintem te már túl okos vagy erre a világra :D
2012. jan. 31. 22:11
 14/22 anonim ***** válasza:

kur.va jó, gúnyolódj csak. ne is szégyelld magad, hogy ennyi idősen még fogyasztószerekben hiszel, inkább gúnyolódj azzal aki felvilágosít.

és legyél büszke erre, sok jó tulajdonságot sikerült összekaparni, hallod-e...

2012. jan. 31. 22:17
 15/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj meg, de ha nem bírod a kritikát, ne köss bele másba. Nekem jól esik ebbe hinni, neked nem. Szerinted hülyeség, szerintem meg nem tudsz bánni az érzéseiddel. Nem tűnt még fel, hogy minden ember más és más? És nehogy már egy internetes "kérdezz-felelek" oldalon próbálj már meg rólam következtetéseket levonni. Kettőnk közül te voltál annyira menő, hogy oltogatással kezd el a véleményedet kifejteni. Szóval én a helyedbe már rég nem reagáltam volna, mert csak magadat járatod le,de most is én vagyok az ostoba, hogy még tanáccsal látlak el, hogy MIT NE TEGYÉL azért, hogy le ne járasd magad!
2012. jan. 31. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Itt csak te járattad le magad, hívőkém.
2012. jan. 31. 22:53
 17/22 anonim ***** válasza:

nekem senki ne mondja, hogy nem bírok az érzelmeimmel. bármikor bárkit minden érzelem nélkül, 10 másodpercen belül kivégzek. az érzelmek szubjektívek.

én objektív vagyok. persze ezt nem tudhattad. hiba volt feltételezésekbe bocsátkoznod, mert nem talált.

itt egyedül te vagy az, aki nem fogadja el, hogy mások kijavítják ha nincs igaza. és tök mindegy ezt milyen stílusban teszik, előbb-utóbb találunk valami számodra is megfelelő magyarázatot, hogy miért nincsenek fogyasztószerek.

talán kezdhetnénk eleve a ténnyel, hogy baromi sok hájas ember mászkál az utcákon.

2012. jan. 31. 22:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Jól van! :D Te nagyon komoly vagy!
2012. jan. 31. 23:01
 19/22 anonim ***** válasza:

vannak bizonyos témák, amikor igen.

ha valaki szintén teljesen komolyan állítja, hogy valamiféle "fogyasztó krémek" léteznek, hát én nem tudok legyinteni rajta egyet. mert sok egyéb problémát takar az ilyen gondolat.. :)

2012. jan. 31. 23:07
 20/22 A kérdező kommentje:
:D köszcsipuszcsi
2012. jan. 31. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!