Timvi kérdése:
A gyerekem negyedikes lesz és egy kicsit nagyon nagy a hasa mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 19:31
1/3 anonim válasza:
Kicsit nagyon nagy? Az igen. Szerintem az édesség szüneteljen.
2/3 anonim válasza:
Sok zöldség és husi, kevés édesség. Az utolsó pillanatban kaptál észbe, most még elég fiatal ahhoz, hogy te irányíthasd a fogyását. Én mondjuk a paleolit diétát ajánlanám, az egészséges, a gyerek sem éhezik közben és van egy csomó sütirecept is az interneten, úgyhogy a csoki utáni hisztit is elkerülheted (ha az édesség miatt van meghízva). Ha érdekel, a tenyek-tevhitek.hu-n megtalálsz mindent. Vagy ha nem akarsz ilyen nagy változást, akkor is segíthet, amit az elején írtam.
3/3 anonim válasza:
Én is kövér gyerek voltam, 120kg voltam negyedikben, állandóan piszkáltak, hogy malac testű meg hasonlók, és ezek nagyon sz@rúl estek, de ezt is csak az tudja meg érteni aki át élte. Ennek már 8 éve, azóta persze már izmos vagyok. Én azt tudom javasolni, hogy meg kellene szereteti vele valami sportot. Mert később e-miatt nagyon sokat fog szenvedni, sajnos ez tapasztalat. Nagyon rossz érzés mikor rád néznek, és egy kövér embert látnak, akitől undorodnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!