Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok lefogyni második...

Hogyan tudok lefogyni második gyerekem után megmaradt hasamra?

Figyelt kérdés
Rendszeres kocogás,felülés,diéta ellenére sem sikerül.Pedig ugyanannyit híztam terhesen mint az előzőnél.Igaz császáros voltam és lehet mindig marad ott valami pukli.Környezetem szerint nem vagyok kövér csak van egy kis hasam.
2011. ápr. 15. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is ez a bajom.na én elkezdtem ezt a 90 napos diétát ami húúú nem nagyon vált be.most vagy két hete 4 után nem eszek semmit csak joghurt vagy alma vagy tea,víz.este felülésezek és így lement egy kiló.az nem sok de mindenki ámul,hogy hova tűnt a hasam.nálam ez annyira bevált,hogy nagyon boldog vagyok.azelőtt én is mindent ki próbáltam és feladtam de ezt fél lábon is bírom pedig annyit korog a pocim.de megéri:)
2011. ápr. 15. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
az előző vagyok és a legjobb,hogy vissza jött az önbizalmam.ami nagyon jó.ja és két gyerekes anyuka vagyok
2011. ápr. 15. 13:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok ami nem drasztikus.Császár után is lemegy a has?
2011. ápr. 15. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet elvágták a hasizmaidat és nem jól varrták össze :|. Ha ilyen marad, utólag korrigálni kell.
2011. ápr. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!