Kb 30 kilotol szeretnek megszabadulni (165 cm es 92 kg), pici gyerekem van, segitseg nincs, marmint hogy konditerembe jarjak. Van egy szobabiciklim. Milyen dietat ajanlanatok hogy lefoggyak, persze idoben?
A szobabicikli a lehető legjobb a fogyáshoz szerintem. Én kondiban is 1 órát tekerek alkalmanként rajta és az izzaszt meg a legjobban. A futást nem bírja a térdem. Próbáld meg az étkezést napi 5-6 alkalomra szétbontani. A reggeli legyen a bőséges mert utána még mozogsz egész nap. Az adag a nap vége felé csökkenjen. A szénhidrátbevitelt csökkentsd. Ajánlom, hogy a kenyeret hanyagold. A citrom és a csípős ételek gyorsítják a zsírégetést. NE igyál cukros üdítőket. Igyál helyette szénsavmentes ásványvizet egy fél citrom levével :)
Napi 2 liter folyadékot minimum igyál, de nekem edzés közben megy le másfél liter.. Igyál inkább 3 litert :)
Ja és ha a bringát úgy használd hogy nyújts előtte és utána, kicsit tornázz, olyan 3-4 percet.
NE hajszold túl magad, de arra figyelj hogy a pulzusod egy egyenletes, átlagosnál magasabb, kicsit intenzívebb tartományban legyen. A tekerésbe tegyél be lazább és intenzívebb részeket is ezzel a szíved is erősödik :)
A szobabicikli tokeletes!!!!
Mar leirtam mashova is,de leirom neked is.
en februar elsejen kezdtem a fogyokurat.
napi egy ora szobabicaj este! + delelott 20perc RR, sajnos tobbre idom nincs,kislanyom 10honapos..
85kilo voltam szules utan. februar elsejen is mikor mereckedtem.
2honap alatt lement : 14kg
nem eszem kenyeret helyette abonettet.
nem eszem koreteket. ertsd teszta krumpli rizs..
hushoz csak zoldsegeket!!!!!!!
plusz gyumolcs..
ilyesmiket.
az elejen lement pikpakk 5-6 kilo.
Most tartom a heti -1kilot.
egyebkent ma reggeli merlegeles: 69.kg :)
175-176 centi vagyok. 65kilo nekem tokeletes lenne,az a cel :) sok sikert es kitartas. megeri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!