Augusztusig hogyan adjak le még 5kilót?
Figyelt kérdés
holnaptól kezdem el!
mit egyek?fussak vagy biciklizzek?
16/L
2012. júl. 8. 19:54
3/8 anonim válasza:
Én is most augusztus 6-ig lőttem be a célt, ma kezdem...vagyis folytatom, csak június hónapot lazábban vettem. Én 3 kg-t szeretnék fogyni. Én futni fogok minden nap 50-60 percet (7-8 km) és utána egy kis erősítés. :-)
4/8 A kérdező kommentje:
ez jól hangzik^^..igen én is lazára vettem ez volt a gond:(
2012. júl. 9. 11:34
5/8 anonim válasza:
Én se akartam lazán venni..április, májusban elég lelkes voltam, aztán júniusban kicsit eltunyultam, bár max. csak 0,5 kg-val lettem több, szóval annyira nem vészes :D Na de ma már túl vagyok 60 perc futáson és erősítésen, amit írtam! Már jobb a közérzetem! :-) Neked sikerült rávenned magad?
6/8 A kérdező kommentje:
sikerült bizony :D
most mondjuk nem voltam megelégedve az étrendemmel,ma hanyagoltam a tornát de tegnap 50 percet futottam:)
2012. júl. 10. 17:04
7/8 anonim válasza:
rendszeresen tornázás,egézséges étkezés,... hidd el megéri! a Tesóm már 12 kg-t fogyott ilyennel!
8/8 A kérdező kommentje:
az nem semmi én gratulálok hozzá!
rendben van megfogadom:)
2012. júl. 11. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!