Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valaki próbálta már a MangoAca...

Valaki próbálta már a MangoAcai étvágycsökkentő kapszulát, ha igen akkor mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés

Nagyon jól tudom hogy magában semmit nem ér , csak akkor ha normálisan étkezek és sportolok!

Normális válaszokat szeretnék kapni! köszönöm :)

#MangoAcai
2012. jún. 4. 20:42
 1/3 Smartguy86 ***** válasza:
Ha olyan jól tudod, akkor azt is tudod, hogy ha megvan a normális étkezésed és a sport, akkor az Acai bogyós átverés megvenni pusztán pénzkidobás. Ha meg nincsenek meg ezek, akkor meg azért pénzkidobás.
2012. jún. 5. 08:43
 2/3 A kérdező kommentje:
elég lett volna az is hogy nem jó! de köszi
2012. jún. 11. 11:21
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Én sokáig filóztam a MangoAcai és a Perfect Six között, mivel a mai világba ugye kétszer is megkell gondolni mire adom a pénzem, de végül a Perfect Six mellett döntöttem. Bár tudom, hogy ezzel nem segítek de mivel mindkét termék a fogyást segítő gondoltam leírom a tapasztalataimat. Én amióta szedem sokkal kevesebbet eszek. És hiába húzzák le a terméket szerintem csak az tud normális véleményt alkotni aki már próbálta is a sok negatív véleményre meg egyszerűen nem figyelek oda, különben ma már semmibe se hihetne az ember...

2012. júl. 2. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!