Étvágycsökkentő tabletták, módszerek. Kinek mi vált be?
Sziasztok!
Több hete rendszeresen mozgok, oda figyelek az étkezésemre, így szépen haladok a fogyókúrámmal. Viszont a délutáni és esti órákban, mindennap erős késztetés van bennem, hogy valami laktatót, nehezet, azaz egy jó kis szénhidrátbombát befaljak. Nyilván nem teszem, de ezt nagyon nehéz leküzdeni. Már próbáltam ezt az étkezésemmel befolyásolni, hogy pl. fehérjében gazdag reggelit fogyasszak, almaecet, teák, sokszor keveset enni, sok folyadék, stb., de ezek nem segítettek. Lényegében a problémám, hogy délelőtt nem kívánok semmit, nincs étvágyam (a reggeli nem is szokott ezért jól esni, csak 1-2 falat csúszik le), délutántól viszont nagyon ehetnékem van. 4 hét alatt sem sikerült ezen változtatnom, ezért jutottam el oda, hogy valamit kipróbálnék, hátha segít. Sosem próbáltam még semmit, aki esetleg ajánlana még valami természetes, étkezéssel megoldható dolgot, annak is örülnék. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!