Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Étvágycsökkentő tabletták,...

Étvágycsökkentő tabletták, módszerek. Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több hete rendszeresen mozgok, oda figyelek az étkezésemre, így szépen haladok a fogyókúrámmal. Viszont a délutáni és esti órákban, mindennap erős késztetés van bennem, hogy valami laktatót, nehezet, azaz egy jó kis szénhidrátbombát befaljak. Nyilván nem teszem, de ezt nagyon nehéz leküzdeni. Már próbáltam ezt az étkezésemmel befolyásolni, hogy pl. fehérjében gazdag reggelit fogyasszak, almaecet, teák, sokszor keveset enni, sok folyadék, stb., de ezek nem segítettek. Lényegében a problémám, hogy délelőtt nem kívánok semmit, nincs étvágyam (a reggeli nem is szokott ezért jól esni, csak 1-2 falat csúszik le), délutántól viszont nagyon ehetnékem van. 4 hét alatt sem sikerült ezen változtatnom, ezért jutottam el oda, hogy valamit kipróbálnék, hátha segít. Sosem próbáltam még semmit, aki esetleg ajánlana még valami természetes, étkezéssel megoldható dolgot, annak is örülnék. Köszönöm!

2012. máj. 8. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Téged valaki nagyon átvert, miért kéne fehérjében gazdag reggelit enni? Pont akkor kéne szénhidrátot.
2012. máj. 8. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek délután-estefele jelentkeznek ezek a tünetek. Egyél egy kicsit a kívánt dologból, és ezt a kalóriamennyiséget pedig mozogd le!
2012. máj. 8. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán az lenne a legjobb, ha vhogy rávennéd magad a reggeli, délelőtti kajálásra, és akkor délután nem lennél annyira éhes. Amúgy én is hasomló helyzetben vagyok, és az ilyen falási rohamokra csak egy megoldás van, az akaraterő. Jobbat nem tudok, a csodaszerekben meg nem hiszek. Le kell győzni a vágyat, igyál egy nagy pohár vizet v egyél egy almát( csak 40 kaloria), nekem ez szokott segiteni.
2012. máj. 8. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen, mindent mértékkel és kezdj el SPORTOLNI!!!!
2012. máj. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!