Csak nekem tűnt fel ez a hatalmas csalás?
Figyelt kérdés
Reklámozzák mindenütt az allit, amivel +1 kg-t lehet fogyni, ugy reklámozzák, hogy ha diétával csupán 2 kg-t fogyna az alli segít + 1-et lefogyni. Ez akkor hazugság de nem mondhatja senki rá, hogy tényleg az, mert tegyük fel valaki fogy 3 kg-t allival akkor megmondhatják, hogy na ugye segített. Viszont ha valki 3 fogy alli nélkül mondhatják, hogy még fogyott volna 1-et. Én az ilyen termékeket nem engedném reklámokba hazugság az egész.2012. ápr. 2. 07:10
1/3 anonim válasza:
Az összes reklám hazugság. És ugye nem lehet tudni, hogy az adott termék nélkül mennyit fogyna az illető.
2/3 anonim válasza:
ez is olyan mint a jósnő, aki megmondja, hogy azért nincs most pénzed, mert előző életedben oroszlán voltál aki felfalta a kis nyuszikat és most bűnhődsz :D
soha senki se fogja tudni ellenőrizni, mint ahogy ezt sem
3/3 anonim válasza:
Erre én is csak azt tudom mondani, hogy igazad van..de sajnos sok ember nagyon hiszékeny, erre építenek a reklámok, a média, politika, minden:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!