Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex? (Kérdésed túl rövid,...

Adipex? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Aki szedte már, mennyi időn belül látható a fogyás? Körülbelül mennyi ideig kell szedni, ha 10 kg-t akarok fogyni? Most vagyok 65 kg és 55 szeretnék lenni. 168 cm vagyok. Köszönöm a segítséget!
2011. nov. 13. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hogy lehet szájbarágósan írni?

úúúúúgy, hogy keveseeeebb energiát visz be a testébeee, mint amennyit elhasznál. ekkor lesz egy fordulópont, ugyanis mivel meghalni nem fog, ezért vagy a termodinamika törvényeinek ellent mondva NEM fogy a testtömege, de több energiát felhasznál, mint amit bevisz (és összeomlik az univerzumunk az anomália miatt) vagy simán elkezd fogyni.

2011. nov. 14. 18:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én nem szóllak le. Nagyon meg tudom érteni, hogy milyen baromi nehéz sok-sok kiló fogyás után még tovább fogyni és utána súlyt tartani. Ebben a nyálkás hideg időben még sokkal nehezebb is fogyózni, mint nyáron, én is csak ennék egyfolytában, mert igényli a szervezetem. Az adit szedtem, és utáltam a mellékhatásai miatt nagyon, de tény hogy az étvágyamat elvette. Azt nem tudom, Neked mennyi ideig kellene szedni még 10 kg fogyáshoz, de talán 2-3 hónapig. Szerintem az is elég ha minden második nap veszel be belőle, mert egy idő után összeszűkül a gyomrod és nem kívánsz több kaját.

(Én anno 67 kilóról 59 kilóra fogytam tőle 3 hét alatt, de az nagyon egészségtelen volt, ne utánozd.)

2011. nov. 22. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, hogyan, mit csináltál? Betegség miatt?
2011. nov. 22. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Csak 0 %-os joghurtot ettem, semmi mást.
2011. nov. 23. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszod, mások itt nem szokták leírni az ilyen jellegű tapasztalataikat, pedig szerintem ez is fontos. Okozott valamilyen problémát?
2011. nov. 23. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerencsére semmi bajom nem lett az aditól. Volt egy csomó mellékhatása a szedése alatt (kiszáradt a szám, fel voltam pörögve, vadul vert a szívem, nem aludtam és néha szédelegtem) de miután abbahagytam a szedését ezek elmúltak.

Ezért mondtam, hogy minden másnap is elég szedni, mert akkor kevésbé viseli meg talán a szervezeted.

2011. nov. 23. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:
ha ész nélkül kevesebbet eszünk gyógyszer miatt, az már mindenképpen megviseli a szervezetet. egy amúgy egészséges és erős embernek pedig pár hét, hónap ilyen lájtos drog meg sem nagyon kéne hogy kottyanjon. szimplán csak sza.r, ha emiatt nem eszik valaki pl. elég fehérjét, vagy egyéb tápanyaghiánya lesz.
2011. nov. 23. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt elmondnám, hogy megváltoztam azóta. Már évek óta tartom az 57-58 kilómat, max télen szedek föl kettőt-hármat, ami tavasszal lemegy. Minden egyes nap sportolok (legalább 30 percet futok, lépcsőzőgépezek) és napi 4x 5x keveset eszem. Néha rámtör a farkaséhség, és ha már végképp nem bírom elviselni, akkor kapok be egy adit (de már nem szedem).
2011. nov. 24. 10:53
 19/19 anonim ***** válasza:
csak hát Kérdező nem úgy tűnik hogy egy ilyen letisztultabb állapotban van mint Te. nem mintha az alkalmankénti falásrohamot nagy hiba lenne tápláló ételekkel kielégíteni, egy részt mert simán lehet hogy vitamin/tápanyaghiány miatt van, más részt 2-3 hetente 1-1 alkalom gyakorlatilag semmit nem befolyásol.
2011. nov. 24. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!