Milyen a popsim? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Már elegem van belőle,egy csomót futok,tornázok,guggolok és semmi...Milyen gyakorlatokat csináljak?
ilyesmit szeretnék:
és ilyenem van:
Nagyon rossz a kép minősége.
amúgy nem rossz a tied sem....
Hány éves vagy?
Guggolás, kitörés rengeteg (két napi kb. 1 óra intenzíven), és mellette sok kaja, h tudjon miből épülni az izom.
Nekem a heti egy kétórás vívóedzés után lett olyan jó seggem, h fú. És akkor csak heti két órát mozogtam, zabáltam, és mégsem híztam, csak izmot. :)
Nem mondanám semminek, szerintem látszik, hogy tornázol rá és formás :)
Nekem Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért popsiformáló része eléggé bejött, futás mellett :)
Hát kedves kérdező, megnéztem a képet a popsidról, illetve a képeket, mivel az oldalon találtam még 3 képet ezen kívül, és úgy vettem észre, hogy ezek mind egy személytől származnak.Meg kell jegyeznem, hogy a 2-es képen egyszerűen csodás a feneked, szóval nem értem mi is a probléma.Én szívesen markolásznám.:) jó kis feszesnek tűnik.:):P
Üdv Joey!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!