Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex? (Kérdésed túl rövid,...

Adipex? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Aki szedte már, mennyi időn belül látható a fogyás? Körülbelül mennyi ideig kell szedni, ha 10 kg-t akarok fogyni? Most vagyok 65 kg és 55 szeretnék lenni. 168 cm vagyok. Köszönöm a segítséget!
2011. nov. 13. 13:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
gratulálok! szedjed csak, aztán, ahogy abbahagyod, visszaszedsz 20-at... felborul a szervezeted háztartása a gyógyszertől... de te tudod...
2011. nov. 13. 14:00
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom. 10 kg-t lelehet adni bő két hónap alatt.. Életmódváltás+sport. Az emberek miért nem tudják ezt elfogadni? Ennyit nem ér az egészséged? Inkább mindenféle baromságot beszednél, ami tönkretesz? :( Pedig csak a popsit kéne felemelni, napi 30-40 percet intenzíven mozogni és odafigyelni arra, hogy mit eszel. Mindenki azt hiszi, hogy ha diétázik, akkor éhen kell dögleni, pedig ez nem igaz. Csak megfelelően kell táplálkozni, akkor semmi probléma nem lehet. Nekem is sikerült 13kg-t leadnom úgy, hogy sose éheztem, csak odafigyeltem, hogy mit eszek, és minden nap megmozdítottam a valagam. Arról nem is beszélve, hogy a többszörösét fogod visszaszedni később.. Megéri??
2011. nov. 13. 14:20
 3/19 anonim ***** válasza:

Előzőek, értem, hogy le akarjátok róla beszélni, de miért hazudtok neki?

Nem részletezitek, hogy mi lesz a baj az egészségével, csak elmondjátok minden hülyének a kérdezőket, akik erről érdeklődnek.

Nem fogod visszahízni, ez egy baromság, hogy visszahízod a dupláját, 2-3 kiló jön fel miután abbahagytad, ez főleg víz és egyéb anyagok, nem zsír. Persze csak ha figyelsz az étkezésre. Mivel alig van túlsúlyod, legalább másfél hónap lesz ennyit leadni, de inkább kettő.

Én sem szedném már, de nem tudok érvelni ellene.

2011. nov. 13. 15:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

én tudok, de tizedszer nem írom le én sem teljesen kifejtve.

drogokkal lehet az éhségközpontot manipulálni, de értelmes emberéknél a zaba nem éhség kérdése, hanem egy szükséglet az élethez és az egészséghez, és pont.

ha valakinek fogalma sincs az étkezésről, egy gyógyszer miatt pedig nem lesz éhes, akkor nem fog bevinni kellő mennyiségű tápanyagot, energiát, ergó a szervezete koplalni fog. szépen elkezd izmot veszíteni, közben a zsírja vagy megmarad, vagy kicsit növekszik, összességében simán zsírosabban lehet kijönni egy ilyen kúrából. meg betegen is.

a leadott kilók pedig bizony visszajöhetnek, mert ha valakinek volt 10kg zsírtartaléka, és abból lekoplal valamennyit (éhínség, mérgezés -> drog, mindegy miért) akkor amint újra enni fog, a szervezet többet fog visszaszedni, tartalékolás végett. ezt nem értik sokan, ez a kiba.szott nyugati világszemlélet ahol mindent direkt megoldásokkal akarnak elérni, fogyáshoz koplalni akarnak, vagy koplalást elviselhetővé tevő gyógyszereket szednek, izomépítéshez már a 16 éves kis bu.zik (nem nemi identitás) szintén gyógyszereket keresnek, ez szépen nyomorba dönt titeket, kedves Nép. a szomorú talán az, hogy ez nem is a ti döntésetek, hanem a média stb. sugallta idill, így vagytok manipulálva. pedig én szeretném tiszteletben tartani más emberek döntését, de nem tehetem meg egy gyermek társadalomban..

kis kitérőt félretéve, leírtam a gyógyszer általános jellemzőjét, nem leszel éhes, de ettől még nem lesz jobb/könnyebb az életed. nincsenek varázspirulák, sajnálom :(

2011. nov. 13. 17:16
 5/19 A kérdező kommentje:
Jó fejek vagytok hogy leszóltok, hogy mekkora barom vagyok. Tudjátok nekem egészen kicsi koromtól kezdve túlsúlyom volt egy egészségügyi probléma miatt. 3 éve rendesen életmódot váltottam. 95 kg voltam,így lett ebből 65,de fél éve megállt, pedig rendszeresen, jót minőségű kajákat eszek, heti 3x1 órát lovaglok, elötte bemelegítésnek futás! És ti nem látjátok, nekem milyen az alakom ehhez a magassághoz! Aránytalan,ezért is szeretném ha még egy 10 kg lejönne. Úgyhogy aki leszólt, annak csak gratulálni tudok, hogy minden információ nélkül megtette!
2011. nov. 14. 15:30
 6/19 anonim ***** válasza:

nem tudom ki szólt le.

amit leírtál pedig nem ad okot gyógyszer szedésére (kivéve esetleg az említett betegségedet!) tehát nem is kellett tudnunk a részleteket. tudsz fogyni, eddig is tudtál, és baromi sok leírás található az interneten az emberi test működéséről, az egészséges testsúlycsökkentésről. semmi köze egyiknek sem egy kiba.szott gyógyszergyároshoz, aki már nélküled is minden bizonnyal elég gazdag. a másik meg az egészséged..

2011. nov. 14. 15:55
 7/19 anonim ***** válasza:

én szóltalak le, én vagyok az első!

ne takarózzál már nekem túlsúllyal. az asszonynak, annak volt túlsúlya gyerekkora óta. mégis leadta FELE súlyát, és tartja, már több mint egy éve, mindenféle okos gyógyszer, norbiupdate, vagy turb@diéta nélkül.... nem kell itt nekem megmagyarázni, hogy másképp nem megy. akarat kell, nem a nagy szavak. én láttam, hogy tud lefogyni valaki 60 kilót. innentől én vagyok a barom, hogy a gyógyszer ellen vagyok. erről ennyit.

2011. nov. 14. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen stagnálsz, de ha kicsit változtatsz az étrenden és a mozgáson, akkor újra megindul. Amúgy is hagyni kell kicsit pihenni a szervezetet. Ha már volt ekkora kitartásod, akkor nehogy a 10kg-nál kelljen elcseszni. Tudom, hogy az utolsókat a legnehezebb leadni, de sokkal jobb lesz a szád íze, ha te magad adod le, saját erőből, mint hogy ilyen szar bogyókat beszedegess. De a te életed, a te tested, igazából teszek rá..
2011. nov. 14. 18:07
 9/19 anonim ***** válasza:

ne haragudj 70%-os, de AZ nem leszólás volt!

az egyik legkedvesebb hozzászólás, max. 1 fokkal lehet ennél aranyosabban/kedvesebben írni, durvábban/bunkóbban van még vagy 8 "fokozat" :D

2011. nov. 14. 18:10
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem akarok vájkálni, de magyarázza már meg nekem valaki, h ha xy kicsi kora óta túlsúlyos eü. okokból, akkor mégis hogy a francba sikerül lefogynia életmódváltással? Elég nonszensz.
2011. nov. 14. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!