Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan fogyhatok le? Milyen...

Hogyan fogyhatok le? Milyen módszerekkel? (könnyen és hamar)

Figyelt kérdés
Segítsetek 13 éves vagyok egy-két éve kerekded lettem.egészséges módszereket keresek 51 kg vagyok
2011. júl. 20. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány centi vagy?

Egészségesen 0,5-1 kg, amit egy hét alatt le tudsz adni. Egyél egészségesen, és mozogj, az már jó kezdet.

2011. júl. 20. 22:25
 2/5 bix ***** válasza:

kerekded? 51 kiló? az igen:D

ilyen fiatalon agresszív diétát nem javasolnék, bekavarhat a hormonháztartásodba elég rendesen, ami főleg mielőtt beállnának (vagy csak beindulnának...) komoly károkat okozhat.

keress valami sportot amit szeretsz csinálni. keress valami egyesületet, stb. rendszeres mozgással később se lesznek gondok a súlyoddal. minden más átmeneti megoldás csak...

2011. júl. 20. 22:27
 3/5 anonim válasza:
szia, sokan biztos azt mondanak neked, hogy konnyen es gyorsan nem lehet lefogyni, de szerintem a te korodban igenis nagyon egyszerun megoldhato:) hiszen te meg fiatal vagy, sok a szabadidod, hasznald ki!:) sportolj sokat, kirandulj, tancolj otthon vmi porgos zenere. minden mozgas szamit! meg azis amikor utemes tempoban setalsz el a boltig vezeto 10 perces uton:) es probalj meg sok gyumolcsot, zoldseget enni. csoki, csipsz csak nagyon ritkan, gondolom az ismeroseid kozul is mindenki azt majszolja, ne allj ellen ha nem tudsz, de probalj egeszsegesebb alternativakat keresni. pl ha radtor az ehseg, egyel mogyorot (nem sozottat, mert a sok so nem egeszseges), diot, mandulat, amelyiket szereted. es igyal sok vizet vagy gyumolcsleveket. minnel tobb dolgot megfogadsz ezekbol a dolgokbol, hidd el annal egyszerubb lesz. nagyon szurkolok:) szia:)
2011. júl. 20. 22:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2011. júl. 20. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a "diéta - könnyen és gyorsan" egy nagy paradoxon:) Semmi sincs könnyen:(

Egyébként csökkentett szénhidrát, megnövelt fehérjebevitel:) Ja és több zöldség. Nem művészet, mivel korábban alig ettem belőlük.:D

2011. júl. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!