Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan fogyhatok le a hasamról?

Hogyan fogyhatok le a hasamról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 22:17
 1/10 anonim válasza:
100%

-sok zöldség

-no cukor

-semmi szénhidrát

-futás, kerékpározás(kb. heti 2-3 alkalommal)

-és amúgy minden fejben dől el:D

(bevált módszer hosszútávra)

sok sikert:)

2010. dec. 12. 22:50
 2/10 anonim válasza:

Így, így itt egy link, meg próbáld ki a zöld teát, nekem segített :)

A link :

[link]

Hajrá, én tudom, hogy menni fog ;)

2010. dec. 12. 23:03
 3/10 lesliesmith65 válasza:
100%

Csak a hasadról sehogy.

A szervezeted vagy mindenhonnan veszít zsírt, vagy sehonnan sem.

Én rendszeresen gyúrok, de szálkásítani (fogyni) CSAK negatív kalóriamérleg mellett lehet. Azaz kevesebb kalóriát kell fogyasztanod, mint amennyit elégetsz !

Ha nem szeretsz éhezni, akkor napi 6-7 kicsi adag kaja kb. 2 óránként, zsír és szénhidrát nagyon kevés, csirkemell, kefír, sovány tejtermék, zöldségek, savanyúságok és saláták igen, persze KIS adagok.

Emellett sok mozgás ! Nagyon sokat segít a reggek éhgyomorra végzett kb. 30 perces taposógépezés (mini sztepper) vagy kondibicaj, kocogás stb. felpörgeti az anyagcserét, így gyorsabb a fogyás.

A csodaszerek, fogyasztósz@rok nem sokat érnek, bár a mozgás előtt 2 gr L-karnitin picit segít a zsírokat mobilizálni.

Üdv

lesliesmith

2010. dec. 12. 23:16
 4/10 anonim válasza:
Fuss, kb. 2naponta. Elsőnek keveset, majd fokozatosan többet. Egyél sok fehérjét és kevesebb zsírt(az evést részletesen leírta az előttem kommentáló). Persze az ételek adagja is növekedjen a futással arányosan, mert ha nem, összefogsz esni. Úgy gondolom neked, nem kell semmi kisegítő, persze a vitaminok nem ártanak. A futás hastól lefele mindent megmozgat(has beleértve). Amit a szobádban is tudsz: az a hasprés vagy a másik a felülések. Ezek pl. csak a hasat erősítik(ha jól csinálod).
2010. dec. 13. 11:00
 5/10 anonim válasza:
100%
Csinálj felüléseket. 20-at, 30-at naponta. Alig pár hét és tuti látni fogod a változást. Esetleg tekerj egy-két réteg nejlon fóliát a derekad köré és úgy dolgozz rá. Nem hülyeség, én azt tapasztaltam, működik.
2010. dec. 14. 12:56
 6/10 anonim válasza:

Felülés!

Zöldtea és édesítő is segít. Meg sport általában.

2010. dec. 18. 08:09
 7/10 anonim válasza:
30%
Én ajánlanék egy méretes injekciós tűt. Belebököd a nem oda tervezett zsírpárnába, és jól kiszopkodod belőle a zsírokat. Előtte harapj rá egy fára, hogy a szomszédokat fel ne zavard az ordításoddal. Én 3-4 hetente csinálom, és 22 kiló vagyok a 198 centimhez. Boldog vagyok.
2010. dec. 18. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolso,nagyon jot rohogtem!lol!
2011. jan. 3. 03:08
 9/10 szesza válasza:
ne egyél, és fussál sokat!
2012. jún. 8. 08:34
 10/10 anonim válasza:

10 kiló már az első hónapban! csak ajánlani tudom!

zsiregeto-fogyokura.hu

2013. máj. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!