Nem tudom milyen fogyokura ez, de csinálom, hogy fogyhatok a hasamrol?
Nem létezik helyi zsírégetés. Nem tudsz olyat hogy a hasadról fogyj akárhogy is kapálózol.
166 centi és 55 kb így első hallásra teljesen korrektnek hangzik, igaz te látod magad a tükörben, de férfi szemmel talán az a "pár hónapos pocak" egy gyönyörűszép pocak.
Ha mégis fogyni akarsz akkor elkerülhetetlen hogy a melledről is fogyj. Hogy honnan fogysz az genetika függő, én is csak a hasamra szoktam hízni, pedig minden más testrészem szálkás.
Ne éheztesd magad. Egyél annyit amennyire szükséged van. Ha éhezteted magad a szervezeted átáll tartalékolásra. Fáradékony leszel, szétszórt, az izmaid elkezdenek lebomlani és alig fogsz fogyni.
Ha le akarod adni azt a pár kilót ami neked nem tetszik akkor a legjobb (egyetlen éppeszű) módszer a következő:
Minden nap 5-6 alkalommal eszel legalább! Napi kalóriabeviteled ne legyen ennyivel kevesebb. Nem hiszem hogy pont 1600 kcal lenne a szükségleted, ezt nem lehet csak úgy belőni papíron. A legbiztosabb az hogy ha éhes vagy mindig eszel, de sosem többet annál hogy az éhséged elmúljon. Több fehérjét és kevesebb zsírt egyél.
Ez az étkezés.
A mozgás téren az lenne a lényeg hogy megmozgasd a tested huzamosabb ideig (több mint kb 40 perc FOLYAMATOS mozgás, de csak jó ha több) és ezt úgy tedd hogy eközben a pulzusod ne szökjön az egekbe. A legjobb ilyen mozgás az erőltetett gyaloglás, az enyhe kocogás, szobabiciklizés, biciklizés, úszás.
Ennek az egész dolognak megvan a maga tudományos biokémiai háttere, de nem volt kedvem leírni az egészet sokezredjére.
Felejtsd el a fogyókúrákat, csak arra vannak hogy unatkozó nők kínozzák magukat és az írójuk megszedjék a pénztárcájukat. A 21. századi orvostudományban a fogyókúra orvosi műhibának számít.
tényleg nincs helyi zsírégetés... én szinte csak a combomat tornáztattam, de alig fogytam róla.
egyél inkább 1200 kalóriát, azalatt lelassul az anyagcseréd. interneten vannak kalóriatáblázatok, számold ki onnan a főételek kalóriatartalmát, és akkor ehetsz azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!