Adipex Retard fogyasztószer hatásai?
1: modell alkat voltál, akkor tudod hogy mennyire nem csak a koplalás számít, az adipex viszont gyak arra van hogy ne egyél semmit.
2: játék, én már elég sokat csináltam, és javasoltam is. drága a normális minőségű kaja? nézz meg egy bevásárló hipergigamarketben pár random ember kosarát. hány oda nem illő szemét "luxus" élelmiszert találsz, ami igazából se nem telít hosszan, se nem tartalmaz normális összetevőket, viszont egy esti film alatt 3-at vágsz be és tele van kalóriával. szomszédom pl rendszeresen csipszezik. mennyi a zacskó? meddig tart ki? mennyi benne a kalória? kóla? társai? egy előnyük van, hogy "finom"...
a stagnálás, meg bármit ehetszhez meg annyit, hogy ezek a hormonok. amikor fiatal vagy és növekedésben van a szervezeted akkor a kalória igényed is nagyobb. ehetsz többet akkor se fogsz elhízni jó eséllyel. később ez egyre csökken. szülés után megint kap egy pofont a hormonháztartásod, de ekkor se megoldás a koplalás semmire.
aktív, intenzív mozgást pedig nem sanszos hogy fogsz tudni végezni normálisan adi mellett, egy fél kiflivel meg egy almával elvagy egész nap, az viszont édeskevés lesz arra hogy ájulás nélkül értelmes mozgást végezz...
Igen,igazad van.de nem is ugy szandekozom szedni,hogy nem kerdeztem meg rola az orvosom,s akkor is inkabb napi fel szem.En soha nem vasarolok chipset,kolat,igyekszem ugy osszeallitani a dolgokat h egeszsegesebb legyen.S igen,a jobb minoseg dragabb,de megeri.De meg sajnos igy sem a legegeszsegesebb.
Ezert lenne jo,ha mindenki visszaterne a regi szokasokhoz,miszerint mindenki termeszti azt amit tud.Az lenne az egeszseges,mert mentes minden vegyszertol.
De a mai felgyorsult vilagban nincs erre ido.Ezert jok az ilyen szerek eladasi statisztikaja.Sajnos..
S igen,az embereknek szugseges a szemleletvaltas!Hogy ne evesbe menekuljenek a problemak elol,hogy ne az ilyen semmitero maradekokat vegyek,hisz a chips mibol keszul?
En se nem tamogatom,se nem ellenzem,ki ilyen szerekhez folyamodik,hisz meg nincs benne tapasztalatom.
En csak azt tudom ajanlani,hogy ne legyen elfelejtve se a helyes taplalkozas,se a mozgas.
Foleg csalados embereknel,hisz egy jo szulo jo dolgokra tanitja gyermeket,de ha ezt nem latja o is ezt viszi majd tovabb.Ne rontsuk el a gyermekunk eletet a rossz szokasokkal.
De visszaterve a fo temara,mit tegyen az,ki nem eri el a megfelelo hatast?A plasztika legyen a legutolso lehetoseg?
Sokszor az sem jobb,kiveve ha a zsirleszivas,es hasplasztika melle gyomorszukitot is kap..
Aki fogyni szeretne ilyen szerekkel mindenkepp kerdezze meg a dokijat eloszor.
S csak azutan dontson...
Mert irhat itt akarki akarmit,soha nem talakoztunk vele..
Mi van akkor ha olyan irja a dicseretet aki maga is forgalmazza?
Nem tudni...
Sokszor egy jo,es tisztesseges orvos tobbet tud segiteni mint 50 kommentelo.
Nem hiaba irtam a tisztessegest,s szerintem elmagyarazni sem kell a miertjet..
Én szedtem, kb. a 4. szem után felment a pulzusom 140-re, nem, nem a vérnyomásom, hanem a pulzusom...Mindez ébredés után. Nekem ennyi kb. elég is volt. NEM a neten olvastam össze vissza mindent. Tapasztalat.
Aki szerint meg az egészséges kaja drága, az akkora baromságot mondott, hogy még reagálni se akarok rá.
(de akkor legyen, mégis: tk kenyér, amiből egy szelet elég reggelire, mert olyan tömény, és eláll 1,5 hétig kb. 400 Ft, sovány sajt mondjuk 300, dinnye, aminek szezonja van kb. 60Ft/kg, ásványvíz is van 100 Ft/palackért, plusz valami saláta, sovány husi, egy napra ki lehet jönni nagyon max. 1500 forintból, ha összeveszel minden szart, pl. csipszet estére, meg 3 fogásos kajákat, az szerinted kevesebb?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!