Adipex Retard fogyasztószer hatásai?
Majd érdekelni fog, amikor lesznek gyerekeid, lesz férjed, kevés pénzetek lesz, te pedig a kórházban fogsz haldokolni.
Sok sikert. (Amúgy én 70 kg-t fogytam le 3 év alatt, de egészségesen. Megérte, hidd el.)
'Nem vagyok adipex fan, csak rohadtul elegem lett, hogy hónapok óta nem tudok lefogyni rendes, egészséges ételekkel, heti 3-4 60 perces mozgással, úgy, hogy makk egészséges vagyok (tehát nincsenek hormon/pajzsmirigy gondjaim).
Adipex mellett mozgok, diétázok, nálam nincs igazán mellékhatása, és fogyok. Ennyi.'
peeeeeersze meg én vagyok aki lejött a falvédőről ugye? ha nem tudtál lefogyni akkor félrekajáltál, nem volt elég a mozgás, vagy csak magadat akarod átdobni a palánkon.
vagy azt akarod itt beadni és ezzel racionalizálni hogy egy veszélyes, hosszútávon romboló sz&rt dobálsz magadba hogy elmagyarázod nekem: kevesebb szénhidrátot vittél be mint amennyit lemozogtál és mégsem fogytál egy grammot sem? tehát a te szervezeted az űrből nyer erőt és energiát. gratulálok. a hiba a TE készülékedben volt, csak kevés voltál ahhoz hogy le tudj fogyni. csalni lehet, beszéljünk majd 2 év múlva... hány kiló leszel, és mit talál majd az orvos ha megvizsgál. kúra után én a helyedben elmennék vér vizelet vételre, és csodálkoznék.
csak halkan jegyzem meg hogy egyik edzőtársam ezzel dobott le 14 kilót nyárra. vérképét meglátta az orvos és lesápadt. pangó vese volt a legkisebb baja... szerencsére rendbejött a hülyéje de ki tudja hosszú távon mi jön még elő neki...
Ja értem, hogy neked nem elég havi 2 kg, hanem egyből 10 kell. :)
Így már minden világos, szóval te igénytelen fogyózó vagy, akinek nem számít honnan, csak fogyjon. :)
és most jöhet neked majd a lebegés:D
a biológia törvényeit már megszegted, hát jöhet a fizika.
teccikérteni hogy van egy szénhidrát beviteled egy napra? és van egy elégetett mennyiség? ha a bevitt kevesebb mint az elégetett akkor fogyni fogsz. tény. törvény. pont. ezzel ne is vitatkozz.
ha ennyire nem fogytál akkor vagy kevés volt a mozgás vagy sok a kajádban a szénhidrát... ennnnnyi a képlet.
minden más csak azt erősíti hogy 1: magadnak bemagyarázod hogy te tökéletesen csináltad de nem ment pedig te mindent megtettél 2: a te szervezeted más (ufó vagy ezek szerint és kozmikus energiával mész)
egyébként meg a 10 szem után amikor lepergett rólad pár kiló és visszatérsz a te tökéletes diétádhoz akkor megint azzal fogsz szembesülni hogy nem fogysz, plusz mivel most nem is eszel az anyagcseréd is LELASSUL, így még nehezebben fogod ledobni a kilókat...
de ez tényleg megindítja majd a fogyást:D:D:D istenem de alacsony az a kerítés:D
Örülök annak aki értelmes választ adott. A lustaságról csak annyit hogy pár éve autóbalesetem volt aminek következtében összeroncsolódott a térdem és a rengeteg műtét után örülök ha járni tudok egyáltalán. A másik hogy személyes tapasztalokra voltam kiváncsi, nem pedig kioktatásra.
Amúgy meg, ennyit a drogokról....
hatóanyag:75mg Phenterminum resinatum (ez 15mg fentermin) kapszulánként. segédanyagok: szójaolaj szójalecitin zselatin glycerol sorbitol homovanilin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!