Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex Retard fogyasztószer...

Adipex Retard fogyasztószer hatásai?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Honnan lehet megrendelni? Valakinek van valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
2011. jún. 14. 14:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Majd érdekelni fog, amikor lesznek gyerekeid, lesz férjed, kevés pénzetek lesz, te pedig a kórházban fogsz haldokolni.

Sok sikert. (Amúgy én 70 kg-t fogytam le 3 év alatt, de egészségesen. Megérte, hidd el.)

2011. jún. 14. 15:46
 22/43 bix ***** válasza:

'Nem vagyok adipex fan, csak rohadtul elegem lett, hogy hónapok óta nem tudok lefogyni rendes, egészséges ételekkel, heti 3-4 60 perces mozgással, úgy, hogy makk egészséges vagyok (tehát nincsenek hormon/pajzsmirigy gondjaim).

Adipex mellett mozgok, diétázok, nálam nincs igazán mellékhatása, és fogyok. Ennyi.'

peeeeeersze meg én vagyok aki lejött a falvédőről ugye? ha nem tudtál lefogyni akkor félrekajáltál, nem volt elég a mozgás, vagy csak magadat akarod átdobni a palánkon.

vagy azt akarod itt beadni és ezzel racionalizálni hogy egy veszélyes, hosszútávon romboló sz&rt dobálsz magadba hogy elmagyarázod nekem: kevesebb szénhidrátot vittél be mint amennyit lemozogtál és mégsem fogytál egy grammot sem? tehát a te szervezeted az űrből nyer erőt és energiát. gratulálok. a hiba a TE készülékedben volt, csak kevés voltál ahhoz hogy le tudj fogyni. csalni lehet, beszéljünk majd 2 év múlva... hány kiló leszel, és mit talál majd az orvos ha megvizsgál. kúra után én a helyedben elmennék vér vizelet vételre, és csodálkoznék.

csak halkan jegyzem meg hogy egyik edzőtársam ezzel dobott le 14 kilót nyárra. vérképét meglátta az orvos és lesápadt. pangó vese volt a legkisebb baja... szerencsére rendbejött a hülyéje de ki tudja hosszú távon mi jön még elő neki...

2011. jún. 14. 15:47
 23/43 anonim ***** válasza:
Mint írtam, én is próbáltam egészségesen, teljesen ok volt minden, igazán mégse ment le sok. Ennyi.
2011. jún. 14. 15:47
 24/43 anonim ***** válasza:

Ja értem, hogy neked nem elég havi 2 kg, hanem egyből 10 kell. :)

Így már minden világos, szóval te igénytelen fogyózó vagy, akinek nem számít honnan, csak fogyjon. :)

2011. jún. 14. 15:49
 25/43 anonim ***** válasza:
93%
Nem muszáj elhinni semmit se, én tudom, amit tudok, ti meg legyetek boldogok. Gondolom egyikőtök sem dohányzik, és iszik alkoholt, vagy sok kávét, hogy ennyire egészségesek, és szuperek vagytok. Valószínűleg velem van a baj, de nekem elegem lett, hogy az 55 kilós kolléganő mereszti a szemeit, mert én 77 kg vagyok. Megtettem mindent, és az adipexet sem fogom életem végéig szedni, csak 10 szemet rendeltem, hogy legalább beinduljon a dolog. Aztán folytatom anélkül, ahogy eddig is. Ez van, idióta vagyok biztos, vállalom.
2011. jún. 14. 15:51
 26/43 anonim ***** válasza:
Nem havi 2 kg volt, hanem 4 havi 1,5 kg.
2011. jún. 14. 15:51
 27/43 bix ***** válasza:

és most jöhet neked majd a lebegés:D

a biológia törvényeit már megszegted, hát jöhet a fizika.

teccikérteni hogy van egy szénhidrát beviteled egy napra? és van egy elégetett mennyiség? ha a bevitt kevesebb mint az elégetett akkor fogyni fogsz. tény. törvény. pont. ezzel ne is vitatkozz.

ha ennyire nem fogytál akkor vagy kevés volt a mozgás vagy sok a kajádban a szénhidrát... ennnnnyi a képlet.

minden más csak azt erősíti hogy 1: magadnak bemagyarázod hogy te tökéletesen csináltad de nem ment pedig te mindent megtettél 2: a te szervezeted más (ufó vagy ezek szerint és kozmikus energiával mész)

egyébként meg a 10 szem után amikor lepergett rólad pár kiló és visszatérsz a te tökéletes diétádhoz akkor megint azzal fogsz szembesülni hogy nem fogysz, plusz mivel most nem is eszel az anyagcseréd is LELASSUL, így még nehezebben fogod ledobni a kilókat...

de ez tényleg megindítja majd a fogyást:D:D:D istenem de alacsony az a kerítés:D

2011. jún. 14. 15:58
 28/43 anonim ***** válasza:
nézd, segítő szándékot mindig szívesen vesz az ember, de gúnyolódást nem. Kb. két éve, ugyanígy, ahogy most próbáltam az adipex előtt, lefogytam 10 kg-ot, most az istenért nem akar beindulni, minden ugyanúgy csinálok szinte. Nekem elegem lett, hogy csak azért lenéznek, holott egyébként abszolút nem látszik rajtam a kis túlsúly. Nem hiszem, hogy ettől akkor hülye, és elítélendő ember lennék. Sokan szedünk, sok féle hülyeséget, van aki dohányzik naponta 1 dobozzal, hát az se jobb. Pár hsz.-ból nem fogsz engem megérteni.
2011. jún. 14. 16:02
 29/43 A kérdező kommentje:

Örülök annak aki értelmes választ adott. A lustaságról csak annyit hogy pár éve autóbalesetem volt aminek következtében összeroncsolódott a térdem és a rengeteg műtét után örülök ha járni tudok egyáltalán. A másik hogy személyes tapasztalokra voltam kiváncsi, nem pedig kioktatásra.

Amúgy meg, ennyit a drogokról....

hatóanyag:75mg Phenterminum resinatum (ez 15mg fentermin) kapszulánként. segédanyagok: szójaolaj szójalecitin zselatin glycerol sorbitol homovanilin

2011. jún. 14. 16:07
 30/43 anonim ***** válasza:
Ha gondolod nekem tényleg írhatsz privit. Adipex fan vagyok, vagyis, akit annak tituláltak, mert egyébként magamtól senkit nem biztatnék különösképpen a szedésére.
2011. jún. 14. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!