Adipex Retard fogyasztószer hatásai?
Az a többi gyógyszer valamilyen oknál fogva nem hasonlít teljesen a speedhez..
Gondolkozz már el azon, hogy az adipex mit művel vele,d és olvass utána, hogy mi lesz, ha speedeznél. Lényegében ugyanaz.
Lásd be nyugodtan. Amúgy mozogj is mellett,e nehogy trombózisod legyen. Lusta népség.
akkor példálózzunk azzal hogy milyen mellékhatásai lehetnek? hogy akár halált is okozhat? és hogy halálbiztos hogy hosszútávon semmit nem old meg?
ez pont olyan mint a testépítők körében a kox. van aki fél év alatt lesz akkora mint én, de az abbahagyja és egy év múlva semmi nem marad belőle, én ha kihagyok kettőt akkor se fogok a kezdeti szintre visszaesni. sok sikert a sok bogyókapkodónak, remélem sikerül lefogyni, aztán majd évek múlva rádöbbenhet az értelmesebbje hogy mennyire érte meg és milyen árat fizetett érte...
sok sikert
ugyanolyan gyógyszer, mint sok más társa, semmivel sincs több köze a speed-hez, olvassatok már utána, légy szíves
az adipexet szedők 90%-a mozog és diétázik mellette, és nem a csodát várják, plusz már akkor fordultak ehhez a megoldáshoz, amikor más nem segített, higgyétek el
Értelmes ember nem szed adipexet, mert az értelmes ember értelmesen diétázik. Aki pedig értelmesen diétázik, annak nincs olyan, hogy nem használ.
És szerintem neked kéne utánaolvasni drágám, mert egy az egyben ugyanaz az adipex és a speed is. Ha nincs pénzed adipexre, vegyél speedet :)
Nem vagyok adipex fan, csak rohadtul elegem lett, hogy hónapok óta nem tudok lefogyni rendes, egészséges ételekkel, heti 3-4 60 perces mozgással, úgy, hogy makk egészséges vagyok (tehát nincsenek hormon/pajzsmirigy gondjaim).
Adipex mellett mozgok, diétázok, nálam nincs igazán mellékhatása, és fogyok. Ennyi.
Kicsiszívem, a komoly mellékhatások nem 1-2 hónap jönnek elő.
És ha te ennyi mozgás mellett nem fogytál, akkor az étkezésed volt a sz@r. De hát aki ennyire lusta, hogy nem tudja, hogy étkezzen.. Meg is érdemel egy szívrohamot 30 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!