Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex Retard fogyasztószer...

Adipex Retard fogyasztószer hatásai?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Honnan lehet megrendelni? Valakinek van valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
2011. jún. 14. 14:54
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Nekem van, de mivel itt elég érdekesen állnak a témához, írj privit inkább.
2011. jún. 14. 15:16
 2/43 bix ***** válasza:

googlit nem ismered ugye? 150 forint szemenként átlagban. ha ennél jelentősen olcsóbb akkor kamu, bár így se garantált. itthon hivatalosan nem kapható, dílerektől tuti beszerezhető, kérdés hogy tényleg azt kapod e amit rendeltél nem valami felütött hamisított cuccot...

tapasztalat elég van ahhoz hogy értelmes ember ne szedje be. kísérleti antidepresszáns volt, rájöttek hogy kikapcsolja totálisan az éhségérzetet, gyak egy almával elmész egész nap anélkül hogy éhes lennél.

a mellékhatásai? nem véletlen hogy nagyon masszív túlsúly esetén alkalmazzák ott is ahol kapható, teljes orvosi kivizsgálás és felügyelet alatt... ha nem vagy kivizsgálva szétvághatja a szívedet, a májadat, a vesédet, akármit... gyakran jelentkező mellékhatás az agresszió, álmatlanság.

de az okot nem szünteti meg. kúraként használható, ergó nem szedheted életed végéig, tehát ha le is fogysz eszetlen gyorsan jönnek le a kilók, és nem lesz egy kialakult étkezési és mozgás terved. ha le is megy 50 kiló úgyis visszaállsz a régi kajálásra, mert a család a környezet, mert finom, akármi, és vissza is rántod a dupláját.

azon kívül hogy időszakosan jobban nézel majd ki csak a hátrányokat fogod érezni, és mivel visszaszeded szép lassan... ekkora kockázatot nem érdemes bevállalni szerintem, akkor inkább lassabban normális diétával és mozgással, de évekig úgy nézel majd ki ahogy most szeretnél...

2011. jún. 14. 15:19
 3/43 anonim ***** válasza:
0%

Magas vérnyomás, magas testhőmérséklet, szívproblémák, máj - és veseproblémák, és még sorolhatnám.

Emellett persze rengeteg fogysz, de NEM ZSÍRBÓL!

Amúgy amfetamin-származék, ami ugye drog.

Csak a nagyon csökött-agyúak használják, értelmes embernek eszébe sem jutna bevenni, ha egy picit is utánaolvas.

2011. jún. 14. 15:27
 4/43 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem gyógyszerem van, hanem tapasztalatom, mielőtt vki félreértene
2011. jún. 14. 15:27
 5/43 anonim ***** válasza:

FYI

Gyógyszerként való használata

Az amfetaminszármazékokat korábban elterjedten használták étvágycsökkentőként, a narkolepszia, a gyermekkori hiperaktivitás és a depresszió tüneteinek kezelésére. Később felhasználása kiterjedt a tengeribetegség, alacsony vérnyomás valamint nagyon sok más betegség kezelésére is. Mára csak a korszerűbb származékokat használják gyógyszerként. Ilyen az Adipex és a Regenon tabletta.

2011. jún. 14. 15:29
 6/43 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el nyugodtan.

"

Az amfetaminszármazékokat korábban elterjedten használták étvágycsökkentőként, a narkolepszia, a gyermekkori hiperaktivitás és a depresszió tüneteinek kezelésére. Később felhasználása kiterjedt a tengeribetegség, alacsony vérnyomás valamint nagyon sok más betegség kezelésére is. Mára csak a korszerűbb származékokat használják gyógyszerként. Ilyen az Adipex és a Regenon tabletta."

7/43 anonim ***** válasza:
:) Ugyanazt másoltuk be, te egy picit gyorsabb voltál. :DD
 8/43 anonim ***** válasza:
82%

:-))))

ezzel én annyit akartam csak, hogy egyetértek h gyógyszer (én szedem amúgy), de ne azzal példálózzunk már állandóan, hogy drog

2011. jún. 14. 15:30
 9/43 anonim ***** válasza:
0%

Ha egyszer drog, akkor hagy mondjuk már azt, hogy "drog".

Drog igen, mert stimulálja az idegrendszer, a szívet, az éhségét..

DROG.

2011. jún. 14. 15:31
 10/43 anonim ***** válasza:
Rengeteg gyógyszer "drog", de az idézőjeles változatban az, nem mint a kokain pl.
2011. jún. 14. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!