Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex Retard fogyasztószer...

Adipex Retard fogyasztószer hatásai?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Honnan lehet megrendelni? Valakinek van valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
2011. jún. 14. 14:54
1 2 3 4 5
 31/43 bix ***** válasza:

nem megérteni akarlak, de te nem érzed a súlyát annak amit teszel. ennyi. leadtál 10 kilót. ügyi vagy. nem sikerült tartani? ugyan miért?:D

tudod ha kértél volna segítséget tuti kitalálunk valamit, ha leírod a kaját, hogy mit mozogsz, milyen a napod, 10 perc alatt 50 étrendet összeraktak volna itt neked. vannak szakemberek, stb.

akkor segítő szándékkal mondom hogy a legrosszabbat választottad.

hogy miért:

a fogyáshoz elengedhetetlen a gyors anyagcsere. ezért kell napi 4-5 étkezést bevinnni normális alapanyagokból. most mivel nem eszel rendesen, és a beledet is bevonta állítólag valami trutyi így lelassul az anyagcseréd, ami magától nem indul be

vége a kúrádnak, és ledobtál példaként 10 kilót. irreális de legyen. szeretnél még 2-t vagy csak tartani. ehhez el kellene kezdeni enni normálisan és mozogni normálisan. de enni nem fogsz, mert rettegsz hogy visszahízol, az anyagcseréd a béka segge alatt, és nem hogy nem indul el, de egész nap fáradékony leszel, a szervezeted meg minden kis energiamorzsába belekapaszkodik és elteszi, mert koplaltál. ekkor jön a levegőtől is hízok szindróma, és újra adipexhez kell nyúlni ha fogyni akarsz.

ördögi kör... nem leszólás és nem ítélkezés. a lehető legrosszabb dolgot tetted magaddal, és ha arra vártál hogy majd jól megvígasztalunk és megsimogatjuk a buksidat hogy szegény duci lánynak ez volt az utolsó esélye... hát nem. ez volt a C terv amiből nehéz lesz kiszállni...

2011. jún. 14. 16:10
 32/43 A kérdező kommentje:
Azért vicc ez az egész. Én a netem láttam ezt, többen írták hogy nekik segítek. Ezért jöttem ide hogy megkérdezzem, hogy egyáltalán belevágjak-e. Nem a pesszimista, rosszindulatú emberekre voltam kiváncsi. Komolyan mondom tényleg kib@szott jó, hogy annyi tapló, paraszt ember van, hogy annyi nincs bennük hogy megértsék nem olyan egyszerű lefogyni mint hinnék. Remélem ti tökéletesek vagytok. Mert így nagyon könnyű az élet...
2011. jún. 14. 16:18
 33/43 bix ***** válasza:

évente 2x diétázok. ez mostmár a 6. éve. hobbi szinten testépítek, párszor leírtam már. el nem tudod képzelni ebben a 6 évben mennyit melóztam ezen, a diétákon mennyit szenvedtem, mennyi lemondás és vérverítékes sz&pás van benne. hányszor fűztek hogy koxoljak, hogy szedjek mindenféle teszto származékot és fogyasztószert mert az jó lesz.

ha valaki akkor én tudom hogy 78 kiló sport nélküli 2 méteres gyerek mit szenved amire 108 kilós lesz kockás hassal... nem vagyok tökéletes, nem ez az életem, nem vagyok gyúrós köcsög. de nekem ne mondja senki hogy nem tudom mennyire nehéz, mert TI nem tudjátok mennyire nehéz... megvetésből meg kaptam eleget az utcán a suliban, a munkában és a teremben is évekig. meséljek?

én még mindig azt mondom hogy biztos hogy használ. de hogy nem oldja meg a problémádat, és többet veszítesz vele mint amennyit nyersz, hosszú távon mindenképp. de nem kell hinni nekem, se másnak akinek sikerült, úgyis azt csinálsz amit akarsz. én csak a véleményemet írtam le, ha nem tetszik úgyse fogadod meg. hogy ez pesszimista? nem reális kép sajnos. rosszindulatú? szedd be! nah ez rosszindulatú... paraszt és társaira meg nem reagálnék, csak sok emberben tévhitek élnek, és azt mondják hogy ők mindent megtettek, pedig halvány lila gőzük nincs arról hogy mit kéne csinálni hogy eredményesek legyenek...

2011. jún. 14. 16:27
 34/43 anonim ***** válasza:
Mint írtam, én is kövér voltam, és lefogytam 70 kg-t.
2011. jún. 14. 16:32
 35/43 anonim ***** válasza:

Én is szedem. Pörögnek a kilók lefelé,és még csak nem is szenvedek. Én is izgultam,vajon milyen mellékhatásai lesznek,mert csomó ostobaságot olvastam róla,de elárulom,semmi mellékhatását nem tapasztalom.

Én,sok kollégámmal együtt csak ajánlani tudom. A legjobb,amit valaha kipróbáltam!

Sok sikert!

2011. jún. 15. 12:37
 36/43 anonim válasza:

30szemet szedtem,ezalatt 5,5kilót fogytam.az első pár napban volt intenzív tünetként a szájszárazság,és a szívdobogás.

Viszont nekem nagyon alacsony a vérnyomásom,és alapból szédülök egész nap,de ez mellékhatásként is fel van tüntetve.ingerlékeny is vagyok,ezen néha még dob a szer,viszont feldühödök,de 2pillanat és le is nyugodtam...aludni viszont kevesebbet alszom,mióta szedem,de nem vagyok fáradtabb.

és napi max 2x eszem negyed annyit mint azelőtt.

2011. jún. 15. 12:56
 37/43 anonim válasza:

Olyan butaságokat hordotok itt össze-vissza, hogy förtelem mikre képesek nem vagytok! Fogadni mernék, hogy egyikőtök sem szedi/szedte soha a tablettát, mégis okoskodtok, meg amit láttok az interneten butaságokat. Azért, mert ezt mondta valaki, azt hallottátok?! Ugyan már, hol a bizonyíték? Milyen drogokról beszéltek?! Én már több éve szedem, fogytam 36 kilót összesen, és hogyan? 3 hónapig szeded, utána 3 hónap szünet, plusz életmódváltás, ennyi.

Amit itt össze hordtatok, kb. úgy jön ki, mintha én latinul magyaráznék az anatómiáról, persze fogalmam sincs semmiről. A butaságnak is vannak határai. Nem egy ember fogyott már le ettől és érdekes módon kivizsgáltattam magam: semmi baja a szívemnek, májamnak, vesémnek, agyamnak, vérnyomásomnak, akkor ti mit hazudoztok itt???!

2011. aug. 20. 20:38
 38/43 bix ***** válasza:

kedves utcsó: te azt hiszed hogy ha MOST rendben vagy akkor az azt jelenti hgoy 10 év mulva is rendben leszel? sok a butaság itt de te nem tudod megindokolni, hogy gyak a mozgás nélküli gyógyszeres koplalás milyen pozitív hatással lesz a szervezetedre... ugye? nem kell szedni ezt a sz@rt hogy tudjam, ipari hulladék, és soha, de soha nem lesz olyan alakod tőle mint amit szeretnél.

vékony? lehetsz. viszont se feneked se melled nem lesz, amorf, szánalmas, telibesz@rt zacskó leszel, majd utána itt kunyerálsz hogy formálni szeretnéd magad. attól "formás" meg "feszes" egy nő hogy van izma, és alacsony a testzsír. a koplalással megdobott kortizol szintnek köszönhetően már akkor lebontod az izmaid jelentős részét mielőtt egy gramm zsírt bontanál... de semmi baj, sőt lehet hogy te mákos is voltál hogy nálad semmi para nem volt. beszéljünk kicsit később, pár év mulva. hova jutottál, mit értél el, hogy nézel ki. akkor majd megmutatom talán a szomszéd kiscsajt aki mozgással és jó diétával fogyott 3 év alatt, aztán lehet keresni a különbségeket...

2011. aug. 21. 10:17
 39/43 bix ***** válasza:

jah és hogy értsd nem néz ki testileg rosszabbul mint pl ő

[link]

ez a kép volt nála kint évekig a tükrök mellett, ilyen akart lenni. neki sikerült...

ilyet tudsz az adival? egy nagy f@szt. a puha, lötyögős csajok meg aztán tényleg szépek... mindegy veletek tényleg nem érdemes beszélgetni, főleg hogy lövésetek sincs arról mit tesztek a szervezetetekkel.

2011. aug. 21. 10:28
 40/43 anonim válasza:

En is gondolkodom rajta,hiaba mar csalados anyakent nem megy minden ugy,mint elotte.

En soha nem voltam kover,4 evig sikeres modellkarrierem volt bel es kulfoldon egyarant.

De szeqretnek visszaterni.

En most dietazom,s a heten elkezdewm a speedfitnesst is.

Kivizsgalason voltam,s nalam okosabbak mondtak hogy 3 fajta "resz" van az ember eleteben fogyassal kapcsolatban,barmit tesz,s ezt tapasztaltam!

Elso:barmit teszel,vagy eszel,egy pohar viztol is hizol.

Masodik:A szervezet anyagcsereje felgyorsul,fogyas erheto el nagyon konnyen.

Harmadik:Stagnalo idoszak

Szules utan 1,5 honappal mar elkezdtem sportolni,zumba,szobabicikli,dieta sok zoldseggel,gyumolcsel.Sajnos futnom,etc nem szabad mert mehsullyedesem van.

Nem lattam semmi eredmenyt,sem kilokban,sem cmben.

S higyjetek el,annal rosszabb nincs,ha mar majdhogy tokeletes alakod volt,most meg barmit teszel,nem valtozik!

Jelen pillanatban a speedfitnessben bizom,de sztem ra 1-2 hetre bevetem az Adipexet is..

Aki meg ellene van,valahol neki is igaza van,hisz vannak mellekhatasai.De a mai vilagban minek nincs?

Ahhoz h tenylegesen egeszsegesen elj,magadnak kell megtermeszteni a zoldseget,gyumolcsot,nevelni a csirket,disznot!Hisz csak akkor tudod hogy nincs benne semmi olyan,ami artana!

Nem hiaba tobb a tulsulyos ember a mai vilagban..

50-100 evvel ezelott nem volt igazan ilyen gondja senkinek,mert egeszseges eteleket ettek ugy hogy zsirban keszitettek el oket!Igaz a napi fizikai munka is megvolt..

De most,ebben a vilagban ki kepes megtenni ugyanezt?Mikor csaladok szazai valnak a penzproblemak,az elhidegultseg,elhanyagoltsag miatt.

Persze hogy mindenki kiprobal mindent,amit er..En is..

Mi nok nagyon sok hulyesegre kepesek vagyunk,neha sajnos,neha szerencsere..

Aki kiprobalta,ill. alkalmazza a kurat,kivanok jo egeszseget,s fogyast!

A mozgast pedig senki se felejtse el,hisz egy kisagy mellett gyermekunkel jatszva is mozoghatunk,amitol meg a csepp is boldog lesz. :)

2011. aug. 22. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!