Most akarom el kezdeni a 90 napos diétát, tényleg lehet fogyni tőle? és menyit?
Figyelt kérdés
segitsetek mert már mindent ki probáltam .2009. márc. 17. 20:30
1/8 anonim válasza:
lehet de itt is kell éhezni és egy idő múlva tönkremegy a gyomrod mert kimarja a sok sav a gyümölcstől
2/8 anonim válasza:
Hetente kétszer van a kédés: nem írta ki?
Lehet fogyni: vizet, jó sok izmot - és egy kevés zsírt is.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem gondold át, ha TÉNYLEG nagyon zavar a súlyod, sportolj vagy valami, nemértem ezt a diétát h ilyen meg olyan nap, mikor a szervezetnek minden nap szüksége van mind szénhidrátra, mind vitaminokra mind mindenre... És mi van a 90 nap után? Semmit se eszel h így maradj?...
Ez a szervezetnek nem túl jó...
De nem akarlak befolyásolni, csak gondold át, h megéri-e..
4/8 anonim válasza:
lehet tőle fogyni, 90 nap alatt akár tizenkilókat is, de ha abbahagyod és folytatod a régi étrended, vissza fogod szedni, szóval hosszú távon nincs értelme
5/8 anonim válasza:
Szia!Lehet töle fogyni én most tartok az 56-dik napomnál és 11kg ment le eddig.Ja és nemkell éhezni.Probáld ki!
6/8 anonim válasza:
Én kétszer futottam neki a 90 naposnak. Egyszer 2 hónapig, egyszer meg másfél hónapig bírtam. Semmi fogyás. Most a regenont szedem. 2 hét alatt 5 kg-ot fogytam. Úgy,hogy nem csinálok semmit, csak szedem a bogyókat. Elveszi teljesen az étvágyam. Szinte úgy kell rábeszélnem magam egy kis kajára. Ha nem vagy beteg(vérnyomás,szív), akkor szerintem próbáld ki.
7/8 A kérdező kommentje:
Szia köszi a válaszodat,s hol lehet be szerezni ?nem tul drága? s tényleg ijen rövid idő alatt anyit fogytál?kérlek ird meg!
2009. márc. 22. 17:45
8/8 anonim válasza:
10-20 kilót simán le lehet adni, persze alkati kérdés, meg függ az eredeti testtömegtől is. Nekem jól működik, egyszer végigcsináltam, többször pedig így értem el kitűzött súlyt, aztán abbahagytam. Kitartás kell hozzá, illetve utána vigyázni kell, hogy ne jöjjön vissza (rögtön :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!