90napos diétával mennyit fogok fogyni, hogyha jelenleg 86
kg vagyok, és huszadikán akarom kezdeni (2napmulva)?
A 90 napos diéta semmire nem jó magában, max azt a kevés izmot lebontani, ami rajtad van. Sport nélkül meg főleg ne várj nagy eredményeket.
Hiába próbálod megkerülni, munka nélkül nincs siker...
2009. ápr. 18. 15:50
Sztem az előző válaszadó véleményére ne adj!!! Egyáltalán nem igaz, amit írt... Én csináltam 2 hónapig, 60kiló voltam és a második hónap végére 55 kilóra lefogytam!!! Ja,és mellesleg semmit nem mozogtam mellette..Miután abbbahagytam a 90naposat utána kezdtem el napi 5-10 km-t futni, és így elértem az 53 kilót :) Persze, ez 2 éve volt,és azóta sokkal többet visszaszedtem :( De újra elszeretném kezdeni, ha gondolod csinálhatnánk együtt virtuálisan :)
2009. ápr. 18. 16:54
a 2. válaszolonak.. 60kg-osan sok izom lehetet nagyon rajtad:D más ha valaki 60kg és 86kg-ról akar fogyni.. 86kg-os sok izomnak bucsut inthet
2009. ápr. 18. 17:05
2. válaszoló vgagyok..Itt nem az a kérdés, hoyg kin mennyi izom van,hanem azt kérdezte hogy fogyni fog e sportolás nélkül. A válaszom: IGEN!!!! Hidd el,tapasztalaton alapul:)
2009. ápr. 18. 17:34
Kedves második válaszoló:
TE csak ne vond kétségbe a szavamat mert én veled ellentétben értek is hozzá valamennyit nem csak a cicamagazinból olvasom a szuperdiétákat...
És büszke lehetsz magadra 2 hónap alatt 5 kilóval, én ezt fele idő alatt összehozom neked... Jahh bocs rajtam nincs annyi plusz, nekem 11% a testzsírom, és ez le fog menni 6-8%-ra kb egy hónap alatt. És hidd el nem a 90 napos agyrémmel fogom megcsinálni...
2009. ápr. 18. 17:58
Persze..én meg tapasztal útján tudom,nem a cicamagazinból! És a gyors fogyás egyáltalán nem hasznos! Ja és csak a kérdésre válaszoltam! AZT HISZEM AZ ENYÉMNEK TÖBB HASZNÁT VESZI,MINT A TIEDNEK!!
2009. ápr. 18. 18:05
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. ^__^
de igazából,csak annyit szeretnék megtudni h így van-e esély arra hogy 2-3 kilónál többet fogyjak? mer ugye.. ennyi súlyfeleslegnél akkor inkább belesem kezdek. szóval.. olyan 15-18 kilót kéne fogynom..szerintem eza minimum OO
kozvetlenul utánad írt ki valaki 1 hasonló kérdést.oda leírtam a véleményemet,ha gondolod olvasd el. az a hosszú szoveg lesz az enyém. még annyit hozzá,h én is kb. annyi voltam,mikor elkezdtem. 1 hónap alatt fogytam 10 kg-t. tudom,kicsit sok,pedig nem is koplaltam.
2009. ápr. 18. 18:53
az elozo vagyok. nyugodtan fogj bele ebbe a diétába,mert mozgás nélkul is le fogsz szerintem kb. 15 kg-t fogyni,ha betartasz mindent. de ezt is leírtam oda,amit elobb említettem.ha esteleg elkezdenéd kitartást és sok sikert!
2009. ápr. 18. 18:55
Én januárban kezdtem egy kilencvennapost, 2 hónapig csináltam. 99 kg-ról indultam, 87 kg lettem. Nem nagyon mozogtam, és próbáltam elég szigorúan betartani. Most pihenek, majd újra folytatom.
Úgyhogy, hajrá!!! Sok sikert!
2009. ápr. 18. 18:56
Kapcsolódó kérdések: