Mondd valaki olyan fogyókúrát, amitől 1 hónap alatt 3-4 kiló-t tudok fogyni? Mellette edzek heti 2-3x, csak szeretnék valamit az étrendemmel is kezdeni.
napi 5ször normális étkezés, reggeli legyen a legtöbb, szénhidrát (tk kenyér), saj, sonka, sok zöldség
tízórai vmiféle gyümölcs, egy pohár tej, joghurt stb
ebéd. leves, főzelék, saláta, csirkemell, lecsó stb
uzsonna: joghurt, pufirizs, gyümölcs stb..
vacsora: már ne legyen szénhidrát inkább vmi könnyű, pl én ma tojást fogok főzni, 2 db paradicsom és pufirizs
de lehet, csirkemell, főzelék, saláta, joghurt stb..
édesség: belefér egy-egy kocka csoki
mindennap mozgás
sok víz, tea
én lefogytam egy hónap alatt 4 kilo, heti egy kilo volt és ezt az étrendett betartottam+mindennap fél óra futás+1 óra szobabicigli+vmilyen torna még pluszban úgy 15-20 perc (ez volt a bemelegítés)
sok sikert, sikerülni fog!!
Ne diétázz, egyél egészségesen. Napi 5x, reggelire teljes kiőrlésű gabonából kenyér zöldségekkel, sovány sajttal, egy pohár tejjel. Tízórai gyümölcs, ebéd ami van, csak ne legyen zsíros, cukros, finomliszttel telenyomott. Uzsira sovány túró, joghurt, gyümölcs ilyesmi. Vacsira tojás, túró, zöldség, sovány hús, stb.
Annyi a lényeg, hogy ne egyél olyat amiben sok hozzáadott cukor vagy finomliszt van, és olyat ami bő olajban sült.
És persze normális adagokat egyél, ne éhezz.
Ha meg tudod oldani, akkor az edzés legyen inkább heti 4 alkalom, de ha nem bírod, akkor kezdetnek jó a 3 alkalom is. 3-4 kiló nem olyan sok, annyi simán le fog menni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!