Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondd valaki olyan fogyókúrát,...

Mondd valaki olyan fogyókúrát, amitől 1 hónap alatt 3-4 kiló-t tudok fogyni? Mellette edzek heti 2-3x, csak szeretnék valamit az étrendemmel is kezdeni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:

napi 5ször normális étkezés, reggeli legyen a legtöbb, szénhidrát (tk kenyér), saj, sonka, sok zöldség

tízórai vmiféle gyümölcs, egy pohár tej, joghurt stb

ebéd. leves, főzelék, saláta, csirkemell, lecsó stb

uzsonna: joghurt, pufirizs, gyümölcs stb..

vacsora: már ne legyen szénhidrát inkább vmi könnyű, pl én ma tojást fogok főzni, 2 db paradicsom és pufirizs

de lehet, csirkemell, főzelék, saláta, joghurt stb..

édesség: belefér egy-egy kocka csoki

mindennap mozgás

sok víz, tea

én lefogytam egy hónap alatt 4 kilo, heti egy kilo volt és ezt az étrendett betartottam+mindennap fél óra futás+1 óra szobabicigli+vmilyen torna még pluszban úgy 15-20 perc (ez volt a bemelegítés)

sok sikert, sikerülni fog!!

2010. júl. 14. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne diétázz, egyél egészségesen. Napi 5x, reggelire teljes kiőrlésű gabonából kenyér zöldségekkel, sovány sajttal, egy pohár tejjel. Tízórai gyümölcs, ebéd ami van, csak ne legyen zsíros, cukros, finomliszttel telenyomott. Uzsira sovány túró, joghurt, gyümölcs ilyesmi. Vacsira tojás, túró, zöldség, sovány hús, stb.

Annyi a lényeg, hogy ne egyél olyat amiben sok hozzáadott cukor vagy finomliszt van, és olyat ami bő olajban sült.

És persze normális adagokat egyél, ne éhezz.

Ha meg tudod oldani, akkor az edzés legyen inkább heti 4 alkalom, de ha nem bírod, akkor kezdetnek jó a 3 alkalom is. 3-4 kiló nem olyan sok, annyi simán le fog menni! :)

2010. júl. 14. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány kiló vagy, mennyi a felesleged. Kevés feleslegből heti fél kg, nagy feleslegből (ha 100 kg fölött vagy) heti 1 kg normális, egészséges, megtartható.
2010. júl. 14. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek! 49 kiló vagyok, (163cm), tudom ez kevésnek hangzik, de a csípömön van egy kis úszógumi, amiből már sok lement az elmúlt 3 hónapban és a maradékot szeretném leadni tornával és egészséges étkezéssel.
2010. júl. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!