Miért keresi mindenki a csodabogyókat?
Egy normális, egészséges ember, miért nem tud elhúzni kocogni egy kicsit?
Nem értem azokat az embereket, akik megveszik ezeket a csodaszereket, aztán meglepődnek, hogy lehúzhatják őket a vécén.
Visszakérdezhetek?
Aki nem hisz ezekben a szerekben, az minek válaszolgat ezekre a kérdésekre, és írják le milliószor ugyanazt?
(Jelzem, sose vettem be semmi ilyen cuccot, és elképzelhető, hogy nem is fogok, de akinek ez jó, csinálja, engem hidegen hagy.)
Azért, mert amit én tavaly nyáron szedtem, az hihetetlen nagy erőt adott a diétám során. Lényegesn csökkentette az étvágyam, az édesség iránti vágyamat 100%-osan kikapcsolata, ami meglepett, mert nagyon édesszájú vagyok.
Sok energiát adott, így az edzéseimet gond és szenvedés nélkül végig tudtam csinálni. Heti 5-6x (!) edzettem minimum 50 percet. 4 hónap alatt a 175 cm magasságomhoz 85 kg-ról, 65 kg-ra fogytam le. Amit 1 éve tartok!
Egyáltalán nem bántam meg, hogy kipróbáltam, mert életemben először elégedett vagyok, és szépnek látom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!