Miért van az, hogy a kalória számláláskor, mindenki csak a csirke, pulyka és a hal hust emlegeti? A sertéscomb, és a csirkecomb között csak 30 kalória a különbség. Egy fogyózni vágyó sertéstartó.
Nekem az jött be a legjobban, hogy általában olyanokat eszem, ami nem túl sok kalória, de ha rákivánok, akkor BÁRMIT megeszek, csak pl a csülökpörköltböl csak 3 - 4 falatot. (Édességet nem, mert azt soha nem szerettem és nem is tudtam megenni, mer beteg leszek töle)
Ha igy csinálom, akkor nincs olyan, hogy annyira kivánok valaki "tilos" dolgot, hogy ha összetalálkozom vele, akkor bezabálok belöle. Számomra nincs tilos étel, és ennek ellenére - vagy éppen ezért - nem volt gond leadni 20 kilót és ezt utánna tartani is tudom.
Viszont a kalóriák mellett az elegendö mpzgásra is kell figyelni, anélkül nem sok (tartós) sikered lesz.
A sok zöldség elöször is vizhajtó, másodszor méregtelenitö, ezért hamar lemegy rólad 2 -5 kiló, de ennek negyrésze viz. A pozotiv, hogy egyrészt motivál, mert elindult a fogyás, másrészt a méregtelenités miatt kevésbé kivánod a nagyon kalóriadús ételeket. A hátránya, hogy pár nap után ez a súlyveszteség lelassul illetve megáll - ha tudod, hogy ez normális, akkor nem gond, csak ne es pánikba, hogy mit csinálsz rosszul, hogy megállt a fogyás. A másik negativum, hogy tartósan CSAK zöldségekkel nem fogsz meglenni, mert hiányaid lesznek.
Remélem, tudtam kicsit segiteni, csak bátran kezdj bele, de ne felejtsd el a mozgást se betervezni. SOk sikert!
Szakemberek állítják össze a kalóriatáblázatot,és ismerik a kutatási eredményeket, ami hosszútávon nagyon fontos.
Tízéves vizsgálatról van szó,amelynek során több mint félmillió ember esetét elemezték.A férfiak között előforduló halálesetek 11%-a,és a nők között előforduló halálesetek 16%-a lett volna elkerülhető,ha a kérdéses személyek csökkentik a vörös hús fogyasztását.A csirkehús evése némileg csökkenti a rák veszélyét,mivel tele van proteinekkel,vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hangsúlyozták az amerikai kutatók.A vörös hús számos okból kifolyólag válhat életveszélyessé.Egyrészt rákkeltő anyagok képződnek benne,amikor magas hőfokon sütik, másrészt tele van telített zsírsavval.A vörös hús emeli a vérnyomást és a koleszterinszintet. A disznó, és a marhahús vörös hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!