Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hashajtó és fogyás? Nem értem.

Hashajtó és fogyás? Nem értem.

Figyelt kérdés
Mármint a hashajtók a vastagbélben hatnak (legalábbis a Dulcolax) namost amikor a néhai kaja már a vastagbélben jár az égvilágon minden felszivodott belőle, ami csak fel akart szivódni, ott már csak viz visszaszivás van... hogy lehetne ettől fogyni, mert szerintem sehogy...
2011. febr. 26. 18:56
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én 98 kiló voltam, most vagyok 79 kg. Egy év alatt fogytam le ennyit, és 192 cm magas 17 éves srác vagyok.

Én nem ettem semmit sem, és úgy fogytam. Szedtem/szedek közben vitamint, ami kiküszöböki a hiánytüneteket (fehér foltos köröm a C-vitamin hiánytól).

Régebben volt olyan, hogy nem ettem semmit sem napokig. A gyomorsavamat időnként egy GERPRAZOL tablettával kezeltem, és naponta fogyasztottam szódabikarbónát mellé a hányás miatt.

Így fogytam le 22kliót egy év alatt, és szeretnék még most is fogyni legalább 5kilót, mert kövér vagyok. A tükörbe sem szeretek nézni...

2013. máj. 18. 17:12
 12/13 Ewa22 válasza:
mi az keserű só Én is kipróbálom :D hát Én futok keveset eszek de nem fogyok hashajtót 1 nap szedek 1 kellett csak mennem 163 és 60 kg vagyok cél: a 50 légyszi ír meg nekem
2015. jan. 5. 19:03
 13/13 haleyless válasza:
66%

Sziasztok!

Nos a hashajtó akkor hatásos mint fogyasztó eszköz ha folyamatosan használod

én pl így szoktam: ha túl sokat eszek rögtön utána beveszem, leginkább csak azért hogy ne legyen bennem a kaja és üresnek érezhessem magam

mivel túladagolom (kb 5 de akár 8 tablettát is beveszek) a hatás tovább tart

ergo bármi amit másnap eszek szintén kiürül

és az a kaja már úgy ürül ki hogy a valójában nem is emésztődik meg rendesen és így szinte semmissé válik a bevitt kalória

én leginkább az üres nlapos has érzése miatt vagyok függő emellé keveset is eszem de próbálok kiegyensúlyozottan

viszont senkinek nem tanácsolnám. fájdalmas és veszélyes

2015. dec. 12. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!