Hashajtó és fogyás? Nem értem.
Én 98 kiló voltam, most vagyok 79 kg. Egy év alatt fogytam le ennyit, és 192 cm magas 17 éves srác vagyok.
Én nem ettem semmit sem, és úgy fogytam. Szedtem/szedek közben vitamint, ami kiküszöböki a hiánytüneteket (fehér foltos köröm a C-vitamin hiánytól).
Régebben volt olyan, hogy nem ettem semmit sem napokig. A gyomorsavamat időnként egy GERPRAZOL tablettával kezeltem, és naponta fogyasztottam szódabikarbónát mellé a hányás miatt.
Így fogytam le 22kliót egy év alatt, és szeretnék még most is fogyni legalább 5kilót, mert kövér vagyok. A tükörbe sem szeretek nézni...
Sziasztok!
Nos a hashajtó akkor hatásos mint fogyasztó eszköz ha folyamatosan használod
én pl így szoktam: ha túl sokat eszek rögtön utána beveszem, leginkább csak azért hogy ne legyen bennem a kaja és üresnek érezhessem magam
mivel túladagolom (kb 5 de akár 8 tablettát is beveszek) a hatás tovább tart
ergo bármi amit másnap eszek szintén kiürül
és az a kaja már úgy ürül ki hogy a valójában nem is emésztődik meg rendesen és így szinte semmissé válik a bevitt kalória
én leginkább az üres nlapos has érzése miatt vagyok függő emellé keveset is eszem de próbálok kiegyensúlyozottan
viszont senkinek nem tanácsolnám. fájdalmas és veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!