Gyors fogyás 2 hét alatt?
15/F vagyok.
2 hét alatt van olyan diéta amivel kb 3-5 kg-ot tudnék fogyni?
nem vagyok olyan kövér,de hasamon és combomon van zsír...
170cm/55 kg
aki tud egy jó diétát vagy edzéstervet az írjon.
Van szobabiciklink,eliptrikus trénerünk,tehát a diéta mellett tudnék sportolni is,csak nem tudom,hogy mit egyek és mit nem és,hogy menyit biciklizzek,vagy eliptrikus trénerezzek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
öhhö. nah figyu sziszafucka.
az a szitu hogy akkor cuppanj fel a elliptikus tréneredre és izzaaaaadj. izzzzaaaadj. napi egy óra legláb. jó intenzíwen. úúúgy. aztán ne mekizzél meg kólázz egyél sok zölcéget, húszt, meg ilyeneket és nagyon cinike leccccel.
köcce pucca.
b+:D
heti 0,5-1 kg zsírfogyás ami lehe/egészségesen.
sima szálkásító étrend, és a test így majd zsírt (izmot) bont, tehát fogysz.
szálkásító étrend mellé edzés: hogy az izmaidat stimuláld, ne azt bontsa a szervezeted.
többit (pontos dolgokat, személyre szabott étrend, edzésterv privátba, de olcsón)
Itt van. De hajszál pontosan be kell tartani, és két hétnél tovább ne csináld. Én most fejeztem be, 5 kiló mínusz, de egyből folytatom az update-tel. 10 kiló volt rajtam, elég az első felétől gyorsan megszabadulni, most már lassítok és egészségesen akarom folytatni.
Sok sikert!
Bécsi Táplálkozástudományi Egyetem..
hát, vagy kamu, vagy örülök, hogy nem ott tanulok.
napi 3-szori étkezés, és ez az ajánlott? kb. egy 14 éves kislány nem vinné be ezzel a szükséges tápanyag és energiamennyiséget, egy aktív felnőtt meg legfeljebb lead 5 kiló víz izom ch tartalék és zsír mennyiséget, gyakorlatilag "fogyás" mint zsír leadás alig van benne. nyilván kinél több van, kinél kevesebb, ez azért olyan "gyors" mert kiürül a bélcsatorna, és hamar leürülnek a glükogén raktárak. utána már izom és zsír vesztés simán megy.. ezért max 2 hétig írják, utána elkezded az egészséges fogyáshoz szükséges energiát bevinni, és 2 nap alatt felszedsz leadott mondjuk 5 kilóból 3-at. aztán mehet a normális szálkásítás, mintha nem is ettél volna rosszul 2 hétig.
(nem számolva a lebontott izmokat, azoknak pápá, nyilván 2 hét alatt nem olyan jelentős, meg valamennyi húst eszik végig, ahogy láttam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!