Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Gyors fogyás 2 hét alatt?

Gyors fogyás 2 hét alatt?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

2 hét alatt van olyan diéta amivel kb 3-5 kg-ot tudnék fogyni?

nem vagyok olyan kövér,de hasamon és combomon van zsír...

170cm/55 kg

aki tud egy jó diétát vagy edzéstervet az írjon.

Van szobabiciklink,eliptrikus trénerünk,tehát a diéta mellett tudnék sportolni is,csak nem tudom,hogy mit egyek és mit nem és,hogy menyit biciklizzek,vagy eliptrikus trénerezzek?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 26. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagy és én nem hiszem h a pálcika fiúk olyan jó pasik ezért inkább járj konditerembe és csinálj magad kockás hasat.
2011. aug. 26. 09:53
 2/9 bix ***** válasza:

öhhö. nah figyu sziszafucka.

az a szitu hogy akkor cuppanj fel a elliptikus tréneredre és izzaaaaadj. izzzzaaaadj. napi egy óra legláb. jó intenzíwen. úúúgy. aztán ne mekizzél meg kólázz egyél sok zölcéget, húszt, meg ilyeneket és nagyon cinike leccccel.

köcce pucca.

b+:D

2011. aug. 26. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:
bix :D
2011. aug. 26. 09:59
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. aug. 26. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:

heti 0,5-1 kg zsírfogyás ami lehe/egészségesen.

sima szálkásító étrend, és a test így majd zsírt (izmot) bont, tehát fogysz.

szálkásító étrend mellé edzés: hogy az izmaidat stimuláld, ne azt bontsa a szervezeted.

többit (pontos dolgokat, személyre szabott étrend, edzésterv privátba, de olcsón)

2011. aug. 26. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
én ugyan tudnék neked gyors fogyást írni, de minek az neked? Tökéletes a súlyod. Irány az edző hogy izmos legyél!
2011. aug. 26. 15:30
 7/9 anonim válasza:
Nekem irhatnal gyors fogyast..
2011. aug. 29. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van. De hajszál pontosan be kell tartani, és két hétnél tovább ne csináld. Én most fejeztem be, 5 kiló mínusz, de egyből folytatom az update-tel. 10 kiló volt rajtam, elég az első felétől gyorsan megszabadulni, most már lassítok és egészségesen akarom folytatni.

Sok sikert!

2011. aug. 29. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Bécsi Táplálkozástudományi Egyetem..

hát, vagy kamu, vagy örülök, hogy nem ott tanulok.

napi 3-szori étkezés, és ez az ajánlott? kb. egy 14 éves kislány nem vinné be ezzel a szükséges tápanyag és energiamennyiséget, egy aktív felnőtt meg legfeljebb lead 5 kiló víz izom ch tartalék és zsír mennyiséget, gyakorlatilag "fogyás" mint zsír leadás alig van benne. nyilván kinél több van, kinél kevesebb, ez azért olyan "gyors" mert kiürül a bélcsatorna, és hamar leürülnek a glükogén raktárak. utána már izom és zsír vesztés simán megy.. ezért max 2 hétig írják, utána elkezded az egészséges fogyáshoz szükséges energiát bevinni, és 2 nap alatt felszedsz leadott mondjuk 5 kilóból 3-at. aztán mehet a normális szálkásítás, mintha nem is ettél volna rosszul 2 hétig.

(nem számolva a lebontott izmokat, azoknak pápá, nyilván 2 hét alatt nem olyan jelentős, meg valamennyi húst eszik végig, ahogy láttam)

2011. aug. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!