Cigi és energiaitallal megy a fogyás?
A light energiaitalban 0 (azaz NULLA) g cukor van, abszolút szénhidrátmentes.
Én van, hogy napi 2-3 dobozzal is megiszok, ha nagyon szét vagyok esve, normál esetben csak napi 1. De csak és kizárólag light-ot.
És fogyok mellette.
Úgyhogy nem kéne hülyeségeket írni:-D
Az, hogy káros, 1 dolog, de a fogyást (a light) nem befolyásolja egyáltalán.
Sztem ez a világ legegészségtelenebb fogyókúrája, de sajnos hatásos:P.
Legalábbis az egyik ismerősömnél bevált. 25 kilót hízott terhesség alatt, és miután már nem szoptatott, visszaszokott a cigire, és csak energiaitalt ivott mellé. 1-2 hónap alatt lement róla a maradék 10-12 kiló felesleg, de azért az hozzátartozik, hogy a terhesség alatt felszedett kilókat könnyebben adja le az ember, mint amivel évek óta együtt él.
De 2-3 kilós fogyáshoz végülis simán jó lehet, bár én inkább azt mondom, igyál málnalevél teát, az úgy megfosat, hogy pikkpakk lemegy a feleleged:P.
Ha 4-en nem írtuk le, hogy van light energiaital, akkor senki...
Abban semmi ch nincs, és egy dobozban van kb 6 kcal...
2.
A felüléstől nem megy le a has. Izmosodik, de a zsír csak felüléstől nem fog eltűnni.
3.
Helyi fogyás még mindig nem létezik, és nem is fog, csak a plasztikai sebésznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!