Miért nem indul be végre nálam a fogyás? Pedig nem 50 kg-os nádszál vagyok, lenne miből apadni a súlyomnak.
Segítsetek légyszi, valami jó ötlettel. :-) Ma reggel majd sírva fakadtam amikor rááltam a mérlegre és az éppen ugyanannyit mutatott mint hétfő reggel.
Akkor kezdtem a fogyókúrámba. Nem eszek napi 1000 kalóriánál többet, kétszer voltam tornázni, biciklivel járok munkába. (kb 3 km-re van cak de akkor is az oda-vissza 6) Sőt még két este ittam mályva teát is, ami reggelre meghozta az eredményt... :-)
Szóval nem értem mi van velem. Máskor, ha ugyanezt a "tortúrát" végigcsináltam, legalább két-három kg-al mínuszba mozdult a mutató.
Amit rosszul csináltam, hogy az 1000-ből 500-600 kcal-t az esti órákban ettem. A csajok, akiknek van párjuk ezt megértik, hogy munka után a vacsora elkészítése után ettem a férjemmel. Bár olyan kaját, ami belefért a napi kcal számba, és viszonylag egészséges...
A lehurrogók most kíméljenek, de ha van valami jó ötleted, légyszi írd meg nekem....
*-Lehurrogás jön!-*
Az a nagy helyzet, hogy nem tudsz számolni vagy elcsaltad. Végezz végre rendes sportot, 6km biciklin semmi, az otthoni punciszellőztetős dvdket meg hagyd a retekbe! 1000kcal semmi, kizárt dolog, hogy tényleg annyi volt a bevitt kalória mennyiséged!
*-lehurrogás vége!-*
Vezess grammra pontos kcal naplót, és kicsit vedd feljebb a mozgást... próbálj meg súlyzózni!
jah, sajnos más nem tud helyetted táplálkozni, helyetted kimérni mit, nenyit eszel. pontosan kell követni a szálkásító étrendet, némi pontatlanság és ott vagy, hogy egészségesen tartod a súlyod. még valamennyi, és hízik az ember.
meg nem ártana az a rendes edzés. én egy küzdősport alá nem adnám, azok sok energiát fogyasztanak, ez tagadhatatlan.
pont erre nem vágytam, amikkel ti bombáztatok, és ezt le is írtam.
Mindegy, a lényeg, hogy megtört a jég... Végre úgy érzem, apadni fognak rólam a kilók. A folyamat már megindult...
Továbbra is várok segítséget, a nem lehurrogni akaróktól...
semmi olyan nem volt, amire nem vágytál. vagy ha viszolyogsz a valóságtól, akkor keress tudatmódosító szert.
nem tudom miért olyan nehéz megérteni: ha több energiát viszel be, mint amit a szervezeted elhasznál, hízol. és fordítva. vagy megmagyarázod, hogy te alig eszel, és nem fogysz, persze több millió afrikai éhező csak balf.asz és ezért fogy le és hal éhen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!