Hashajtó és fogyás? Nem értem.
sehogy.Az ember szervezete a sok hasmenéstől csak kiszárad..sok vizet veszít.de evvel többet árt mint használ..
2011. febr. 26. 19:33
2/13 A kérdező kommentje:
igen, ezért nem értem hogy egyesek hogy gondolják hogy hatásos lesz?
Mert sok a buta ember. A hashajtó kihajtja a vizet, meg eztazt... de nem segíti a fogyást..
2011. febr. 26. 20:09
tényleg ? :) Akkor a bulémiások,hogy fogynak le ? :O Okosak!!
Elárulom,hogy a keserű só 1 órán belül hasmenést okoz és egész napra...nincs idő arra,hogy felszívódjon akármi is.
Ha hiszed ha nem én 48 kg vagyok és 173 cm, nem sportolok és nem diétázom...bulémiás vagyok, igen fogyaszt. A gond csk az,hogy megéri e ?! Mert függőséget okoz. Nekem elhiheted NEEM!
2011. márc. 1. 15:05
ma 15:05
Nagyon okoska lehetsz..
Én antibiotikum miatt fostam heteken át..Állandóan csak ment a hasam.Az eredménye: hogy kórházba kerültem mert majdnem kiszáradtam(ittam vizet több litert is) A bélflóráim teljesen tönkre mentek..Addig amíg fostam a víz távozott és nem a zsír ment le...
2011. márc. 1. 15:24
Csak ,hogy lásd te milyen okos vagy :)
Az első 3 kg amit leadunk fógyókúra során az víz.
Amúgy meg...ha nem használ,akkor nem tudom h én h fogytam le :O:D
2011. márc. 1. 15:26
7/13 A kérdező kommentje:
én azt hittem a bulémiások leginkább hányással fogynak le... amit tökre megértek és most nem a lelki oldala érdekel engem mert arra magas ivböl teszek... ha hánysz ugye a gyomrodból jön ki a kaja, most hogy a gyomorsav sz@rrá marrja a nyelőcsöved és a fogaid az mellékes, de ott még szinte semmi se szivodott fel, VISZONT ha valaki hashajtót vesz be - jobb fajtát nem ilyen házipraktikára gondoltam... az csak a vastagbélben hat onnan meg már mehet a dolog, tökmindegy... más a fertözés vagy ezaz miatti hasmenés meg a krónikus, mert ott elöfordul hogy ugy jön ki alul szinte mint ahogy lenyelted... a bulimiásnak: hogy mersz elindulni bárhova is, nem félsz hogy össze fosod magad?
nem nem igazán félek ilyenektől xD
2011. márc. 1. 18:35
9/13 A kérdező kommentje:
de jó ok most 48 kg vagy, de nem irtad mennyiröl indultál és mennyi idö alatt lettél ennyi... mert spec én 56kg-osan hashajtottam ill kezdtem el és abba is hagytam, mert kb fél évig volt az hogy heti 2x 3x csináltam és meg se moccant a mérleg,pedig keveset és általába levest ettem.. csak egy idö után egyszerüen nem hatott a gyógyszer se meg ilyenolyan mellékhatása volt
2011. márc. 9. 10:13
Kapcsolódó kérdések: