Adipexel tuti lehet fogyni?
Kedves Kérdező! Nagyon gratulálok én is a sikerekhez, remélem sikerül tartani amit elértél. Én is szeretnék belekezdeni, és ez a kérdés ami válaszsort indított el.. szóval érdemes volt végig olvasni. A sok mocskolódás és mindenen keresztül meg van az eredmény. Szóval lehetséges hogy kirpóbálom.
Csak egy kérdésem lenne, hogy meg tudod mondani, hogy honnan rendelted? :-) Ha tudsz válaszolni, kérlek írd meg :) Köszi! Minden jót!
20 szemet szedtem be, az elején valóban nem volt étvágyam tőle, az elején...
Iszonyatos módon felpörgetett, éjszaka 20 percenként néztem a telefonom, hogy kelnem kell-e már - nem vicc! Meg tudtam volna inni egy vödör vizet egyszerre akár. Hirtelen, nagyon gyors szívverések jöttek rám naponta szer, 3szor. Ami a legrosszabb, hogy miután abba hagytam napokig olyan fáradtság volt rajtam, hogy állva el tudtam volna aludni a nap bármelyik szakában, semmi energiám nem volt. Bánom az egészet!
Remélem nem okozott a szervezetemben valami végleges kárt!
Olvastam itt pozitív tapasztalatokat, aki ajánlotta, 30 kilót adott le.
Ja, és 185 Ft-ért vettem darabját. Visszagondolva nem is tudom, hogy szedhetem be olyan gyógyszert, amit a neten megrendeltem és amit Magyarországon nem is forgalmaznak.
Soha többé!
Gondoltam megosztom Veletek és egy szó sem volt kamu. Ja és rólam egy kilo sem ment le.Csak a saját tapasztalat. Sikeres fogyást minden fogyni vágyónak!
Kedves Kérdező, szeretnélek megkérni téged arra ,hogy írj nekem levelet arról hogy honnan tudtad beszerezni az adipex-et mivel nekem is nagy szükségem van rá
Várom nagyon a leveledet Üdvözlettel !:)
Helló, nekem a víz vedelés, szívverés gyorsulás volt, de felhasználtam mozgásra, estére kiütöttem magam és 22:00-kor eldőltem.
90 kilóról fogytam az első 10 kilcsit ezzel. Hogy már jobban tudtam mozogni átváltottam a ch szegény diéta+mozgás kombinációra és úgy fogytam még 15-öt. Addig használtam csak, hogy elérjem azt a súlyt, hogy tornázni tudjak. Sokáig ne szedd szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!