Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipexel tuti lehet fogyni?

Adipexel tuti lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Ami mellékhatásokat ír nekem semmi nincs! Nincs erős szívdobogás nem vagyok szomjas nem száraz a szám! Igaz étvágyam nem úgy van dehát ez a lényeg ugye? A többinek meg örüljek,hogy nincs:)
2011. jan. 15. 14:54
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Nagyon gratulálok én is a sikerekhez, remélem sikerül tartani amit elértél. Én is szeretnék belekezdeni, és ez a kérdés ami válaszsort indított el.. szóval érdemes volt végig olvasni. A sok mocskolódás és mindenen keresztül meg van az eredmény. Szóval lehetséges hogy kirpóbálom.

Csak egy kérdésem lenne, hogy meg tudod mondani, hogy honnan rendelted? :-) Ha tudsz válaszolni, kérlek írd meg :) Köszi! Minden jót!

2011. ápr. 13. 18:24
 32/37 anonim válasza:

20 szemet szedtem be, az elején valóban nem volt étvágyam tőle, az elején...

Iszonyatos módon felpörgetett, éjszaka 20 percenként néztem a telefonom, hogy kelnem kell-e már - nem vicc! Meg tudtam volna inni egy vödör vizet egyszerre akár. Hirtelen, nagyon gyors szívverések jöttek rám naponta szer, 3szor. Ami a legrosszabb, hogy miután abba hagytam napokig olyan fáradtság volt rajtam, hogy állva el tudtam volna aludni a nap bármelyik szakában, semmi energiám nem volt. Bánom az egészet!

Remélem nem okozott a szervezetemben valami végleges kárt!

Olvastam itt pozitív tapasztalatokat, aki ajánlotta, 30 kilót adott le.

Ja, és 185 Ft-ért vettem darabját. Visszagondolva nem is tudom, hogy szedhetem be olyan gyógyszert, amit a neten megrendeltem és amit Magyarországon nem is forgalmaznak.

Soha többé!

Gondoltam megosztom Veletek és egy szó sem volt kamu. Ja és rólam egy kilo sem ment le.Csak a saját tapasztalat. Sikeres fogyást minden fogyni vágyónak!

2011. aug. 11. 22:43
 33/37 anonim ***** válasza:
Én több, mint 20 kg-ot fogytam 4 hónap alatt és a leírtakhoz hasonló mellékhatást nem tapasztaltam. Valóban az első 3 napban kevesebbet aludtam, de ez nem volt jelentős. Se pörgés, se fejfájás, se szomjúság, se levertség, semmi ilyen nem volt. Most 178 cm vagyok és 66 kg. Nekem bejött! :-)
2011. szept. 1. 22:31
 34/37 balazs00xx ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, szeretnélek megkérni téged arra ,hogy írj nekem levelet arról hogy honnan tudtad beszerezni az adipex-et mivel nekem is nagy szükségem van rá

Várom nagyon a leveledet Üdvözlettel !:)

2011. szept. 15. 12:31
 35/37 anonim válasza:

Helló, nekem a víz vedelés, szívverés gyorsulás volt, de felhasználtam mozgásra, estére kiütöttem magam és 22:00-kor eldőltem.

90 kilóról fogytam az első 10 kilcsit ezzel. Hogy már jobban tudtam mozogni átváltottam a ch szegény diéta+mozgás kombinációra és úgy fogytam még 15-öt. Addig használtam csak, hogy elérjem azt a súlyt, hogy tornázni tudjak. Sokáig ne szedd szerintem.

2011. szept. 21. 12:48
 36/37 anonim válasza:
Sziasztok! Tapasztalataim alapján bevált. Sokszor fogytam már le a testem sanyargatásával, de mindig visszajött. Mivel sajnos 10-15 kilókkal "játszom" így, meg is látszik a bőrömön, pedig csak 20 éves vagyok. Most legutoljára, mikor lefogytam 10 kilót, elkezdtem szedni az Adipexet 3 hónapig. Ez már csak 6-8 kilót szedett le, de látványosan vékony lettem, és soha többé nem híztam vissza/max2-3kilót/ ebből a kb összesen 15 kilóból, bármennyit is egyek! Nem éheztem, azt ettem amit akartam, erősnek, tettre késznek éreztem magam amíg szedtem, nem lustálkodtam. Ha a vízbevitelt helyesen betartod, szédülni sem fogsz. Hálás vagyok ennek a szernek! :)
2012. febr. 5. 21:35
 37/37 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok, kihagytam az üzenetemből, hogy mindez kb 1 évvel ezelőtt történt. Sok szerencsét minden fogyni akarónak!
2012. febr. 5. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!