Adipexel tuti lehet fogyni?
Aki viszont csak rinyálni tud, de tenni nem, az igenis szánalmas! Ahelyett ha zsíros seggedet megmozdítanád kapkodod be a bogyókat. Remélem lesz tőle valami frankó bajod és továbbra is zsíros maradsz!
Én se vagyok vékony, de én mozgok ellene, nem mindenféle hülységet szedek. Nem baj, majd szólj mikor kerülsz fel a májtranszplantációs listára!
Istenem mi ez a szitkozódás itt?! Erre mindig azt mondom, ha nem tudsz építő választ adni, ne is írj!!! Ez az OFF!!! És majdhogynem senki sem válaszolt a kérdésre, csak a vita. Ez nem egy vitafórum, tudtátok?!?! Miért nem zárják ki az ilyen embereket? Nem is próbált ilyen szert és választ ír... Kinek képzelitek magatokat? Adminnak? Mind1, nem is idegesítem magam.
A válasz a kérdésedre: Én használtam ehhez hasonló szert, majdnem ilyen alapanyaggal... 1,5 hét alatt leadtam kb 10 kilót, de mozogtam is, semmi különöset, csak nyár volt, strand, ide- oda menni, ilyenek. De mindig talpon voltam.
Ma először próbáltam az Adipexet és ugyanaz az érzésem volt, mint a másik szernél, tehát már biztos vagyok benne, hogy hatni fog. Volt szájszárasságom, és pörögtem mint a búgócsiga :), de semmi baj sem volt, még kávéztam is mellette.
Esetleg még azt tartom elképzelhetőnek, hogy hamisítványt vettél, vagy szélsőséges eset vagy, ami napi 2 szemet jelent, ha egyáltalán nem indul meg a fogyás! De ahogy látom elég régi a kérdés, tehát én kérdezhetnék, hatott-e?
Egyébként le a kalappal a kérdező előtt, legalább ő próbál tenni valamit, akár 2 gyermek mellett is, nem törődött bele. Sok sikert hozzá, én drukkolok!
Sziasztok!
Megsem gondoltam,hogy még jön komment de örülök neki nagyon akár pozítiv akár negatív!!!!!4Természetese nmindenkinek van véleménye az más kérdés ha az negatív én biztos nem írnám le na de ez én vagyok...... 12 kg-tól sikerült megszabadulnom és valami határtalan boldog vagyok ezért! Ha drog ha nem drog használ ez biztos 3 hónap alatt fogytam ennyit tehát nem mondhatom,hogy gyors volt de képzeljétek ugyanúgy eszek mint eddig illetve ugyanazokat kenyér levesek tészták stb.. csupán annyi,hogy betartom a napi 3x étkezést és agyógyszertől nem tudok sokat enni. Nem vagyok idegbeteg tudok aludni és nem vágyom utána ha nincs tehát nem tudom drognak minősül-e amikor tőlünk nyugatra receptre kiadják:):):) Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!