Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipexel tuti lehet fogyni?

Adipexel tuti lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Ami mellékhatásokat ír nekem semmi nincs! Nincs erős szívdobogás nem vagyok szomjas nem száraz a szám! Igaz étvágyam nem úgy van dehát ez a lényeg ugye? A többinek meg örüljek,hogy nincs:)
2011. jan. 15. 14:54
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
100%
Oh és mellé szedek vitaminokat és magnéziumot is.,mert az idegrendszerre jó hatással van. :)
2011. febr. 3. 11:58
 22/37 A kérdező kommentje:
Érdekel persze írj!
2011. febr. 3. 15:21
 23/37 anonim válasza:
5%

Aki viszont csak rinyálni tud, de tenni nem, az igenis szánalmas! Ahelyett ha zsíros seggedet megmozdítanád kapkodod be a bogyókat. Remélem lesz tőle valami frankó bajod és továbbra is zsíros maradsz!

Én se vagyok vékony, de én mozgok ellene, nem mindenféle hülységet szedek. Nem baj, majd szólj mikor kerülsz fel a májtranszplantációs listára!

2011. febr. 3. 16:20
 24/37 A kérdező kommentje:
Csak tudnám mivel bántottalak meg ennyire,hogy ilyeneket írj???? Én soha nem szoktam senkivel veszekedni itt! Csak akkor válaszolok valamire ha valóban úgy érzem tudok segíteni ha valakivel nem értek egyet inkább nem írok. Eszemben sincs másokat minősíteni ilyen módon ahogy te teszed:( Miért? Nem ismersz nem tudod milyen vagyok zsíros-e szánalmas-e Két gyermekes családanya vagyok és ne haragudj de nem tudom hány éves vagy de ezt a hangnemet nem engedhetnéd meg sem velem se mással szemben! Részemről lezártam ezt a témát nem fogok vitatkozni ez nem az én asztalom de azt hiszem ez a fórum nem erről szól! Keress kimondottan ilyen helyet ahol szidkozodhatsz veszekedhetsz kedvedre! Én ember maradok és ezért megbocsájtok neked! Légy boldog és ne változtass magadon mert így soha nem leszel igazán boldog
2011. febr. 3. 20:25
 25/37 anonim válasza:
90%

Istenem mi ez a szitkozódás itt?! Erre mindig azt mondom, ha nem tudsz építő választ adni, ne is írj!!! Ez az OFF!!! És majdhogynem senki sem válaszolt a kérdésre, csak a vita. Ez nem egy vitafórum, tudtátok?!?! Miért nem zárják ki az ilyen embereket? Nem is próbált ilyen szert és választ ír... Kinek képzelitek magatokat? Adminnak? Mind1, nem is idegesítem magam.

A válasz a kérdésedre: Én használtam ehhez hasonló szert, majdnem ilyen alapanyaggal... 1,5 hét alatt leadtam kb 10 kilót, de mozogtam is, semmi különöset, csak nyár volt, strand, ide- oda menni, ilyenek. De mindig talpon voltam.

Ma először próbáltam az Adipexet és ugyanaz az érzésem volt, mint a másik szernél, tehát már biztos vagyok benne, hogy hatni fog. Volt szájszárasságom, és pörögtem mint a búgócsiga :), de semmi baj sem volt, még kávéztam is mellette.

Esetleg még azt tartom elképzelhetőnek, hogy hamisítványt vettél, vagy szélsőséges eset vagy, ami napi 2 szemet jelent, ha egyáltalán nem indul meg a fogyás! De ahogy látom elég régi a kérdés, tehát én kérdezhetnék, hatott-e?

Egyébként le a kalappal a kérdező előtt, legalább ő próbál tenni valamit, akár 2 gyermek mellett is, nem törődött bele. Sok sikert hozzá, én drukkolok!

2011. márc. 30. 02:38
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező próbál tenni valamit? Mit? Két gyerek mellett elkezdett drogozni? Ez aztán a Valami!
2011. márc. 30. 13:09
 27/37 anonim válasza:
100%
Nem törődött bele az alkatába, szeretne 2 gyermek mellett is csinos lenni, nem lesz egy gömb anyuka később, aki "csicskáztatja" a gyerekeit, nem mozdul ki velük mert nem bír, nem lesz depressziós emiatt, nem lesz egészségkárosítóan túlsúlyos-tehát tovább él, nem lesz elégedetlen magával amivel a sírba teszi a férjét és lehet válnak, hanem boldog és kiegyensúlyozott családban élhetnek és nevelhetik fel a gyermekeiket. Persze elég szélsőségesen fogalmaztam, lehet elfogult vagyok...
2011. márc. 30. 13:20
 28/37 anonim ***** válasza:
91%
Én tegnap kezdtem el szedni. Teljesen elvette az étvágyam, kicsit ijesztő, de biztosan hatni fog. Én nem azért híztam el, mert össze vissza zabálok, egészségtelen ételeket még éjfélkor is, hanem elvesztettem a munkám 8 hónapig otthon voltam, s a szokásos étkezések alkalmával mindig kicsit többet ettem és keveset mozogtam. Nem volt meg a szokásos szellemi és fizikai aktivitásom. Én korábban is koplalással tudtam fogyni, kell hozzá az akaraterő. Kitágult gyomorral, nem lehet elkezdeni a sportolást , mert utánna farkas éhes leszel.
2011. márc. 30. 14:00
 29/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megsem gondoltam,hogy még jön komment de örülök neki nagyon akár pozítiv akár negatív!!!!!4Természetese nmindenkinek van véleménye az más kérdés ha az negatív én biztos nem írnám le na de ez én vagyok...... 12 kg-tól sikerült megszabadulnom és valami határtalan boldog vagyok ezért! Ha drog ha nem drog használ ez biztos 3 hónap alatt fogytam ennyit tehát nem mondhatom,hogy gyors volt de képzeljétek ugyanúgy eszek mint eddig illetve ugyanazokat kenyér levesek tészták stb.. csupán annyi,hogy betartom a napi 3x étkezést és agyógyszertől nem tudok sokat enni. Nem vagyok idegbeteg tudok aludni és nem vágyom utána ha nincs tehát nem tudom drognak minősül-e amikor tőlünk nyugatra receptre kiadják:):):) Sziasztok

2011. ápr. 1. 12:42
 30/37 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Szívből gratulálok az eredményedhez! Nagyszerű teljesítmény! Én voltam az utolsó hozzászóló, remélem nekem is sikerül hasonló eredményt elérnem. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a gyógyszernek, egészséges ember esetében, koránt sincsenek olyan mellékhatásai, amikről itt egyesek írnak. Az első napon erősebben hat, még az étel is kifordult a számból, a vérnyomásom is 151 lett, kicsit másképp éreztem magam, de aludni tudtam rendesen. A többi napon a vérnyomásom már csak 136 körül mozgott ( ez normális tartomány), az alvással sem voltak problémáim. A többi mellékhatás, fejfájás, gyomor fájdalom, ingerültség, teljesen megegyezett az általános koplalásos időszak alatti tünetekkel. Ezt nem a gyógyszer idézi elő, hanem a szervezet reagál a csökkentett anyagbevitelre, de pár napon belül, ha helyesen étkezünk ez is elmúlik. Azt pedig mindenki tudja, hogy az éhes ember általában ingerültebb. Tévhit az, hogy az éhségérzetet mulasztja el, inkább az étvágyat csökkenti vagy veszi el teljesen. Az ember nem kívánja az ételt, de a szervezet természetesen jelez. Nagyon fontos, hogy együnk és igyunk mellette rendszeresen, de csak mértékkel. Ez a gyógyszer inkább abban segít, hogy a csökkentett kalóriatartalmú diétákat sikeresebben végig lehessen csinálni. Én felpörgött állapotot nem tapasztaltam. Szerintem, aki csak napi 1 tablettát szed, s tisztában van azzal, hogy ez egy táplálék kiegészítő, nem étrend helyettesítő fogyasztószer, nem is fog ilyet átélni. Alkoholt pedig fogyókúra alatt nem is szabad fogyasztani. Mondhatja bárki, hogy akaratgyenge dolog, ilyesmihez nyúlni, meg az agyban dől el minden. Én fiatalabb koromban gyógyszer nélkül, ugyanezzel a módszerrel mindig tudtam fogyni, de sajna most már 2 hét után feladom. Remélem ez a gyógyszer segít abban, hogy kitartóbb legyek, s ismét vissza tudjak állni a helyes és mértékletes táplálkozásra. Sok sikert mindenkinek, aki kipróbálja az Adipexet!
2011. ápr. 1. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!