Adipexel tuti lehet fogyni?
2011. jan. 19. 18:29
Ki nem tud írni drága?
Én kijavítottam, te viszont a vesszőket hírből sem ismered.
De én nem vitatkozok ilyen buta emberekkel, ha te 2 hét alatt leadni a kilóidat, akkor meg végképp nem. Eddig olvastam a hozzászólásodat, én nem vagyok olyan idióta, hogy 2 hét alatt akarjam leadni, utána meg menni plasztikai sebészhez, mert lóg a bőröm, ráadásul csak izmot veszítenék ezzel a "2 hetes kúrával", szóval ugyanolyan zsíros maradnék.
Garantálom, hogy neked az agyad is ellepte a zsír, és lusta disznó vagy tornázni! :) De hát mit várok tőle,d a vesszőket is ismered, te agyoniskolázott.
2011. jan. 19. 18:41
Ja, és képzeld! Én 120 kg-ról fogytam le, az adipex-t hírből se ismertem, naponta 1 órát tornáztam, és megváltoztattam az étkezésemet. Fogyókúra közben nem szabad éhezni. Ezt csak úgy hozzáteszem, okoska! :) Előbb ismerd meg a szervezeted, utána szókaratézz. Tényleg agyoniskolázott vagy, még biológia órád sem volt...
2011. jan. 19. 18:43
Háhá :D Nem tudsz erre már mit írni.. :D
Nem tudom drága, kinek törölték a kommentjeit.. :) Ez is elárul mindent! :D
2011. jan. 19. 19:06
15/37 anonim válasza:
A napi egy óra tornázósnak meg a csirke sok zöldségesnek, meg a többi okosnak, szivem, nekem erre nekem nincs időm, hiába alszik a gyerek, ilyenkor takarítok, mosok, főzöm meg az ő kajájukat. Este szeretek aludni, mert éjjel többször kelek hozzájuk, de amúgy meg foglalkoznom is kéne a párommal, aki alig van itthon.
Még naponta 40-60 perc torna és főzicskézés magamnak, napi 3x-ra, hát öcsém ez az, amit én már nem bírnék. Nem mondom, hogy bármit beszedek, de ha lenne valami, ami nem veszélyes és segít, tuti beszedném.
2011. jan. 25. 09:44
16/37 anonim válasza:
Szánalmas vagy kedves kérdező.
Az anyám 3 gyerek mellett el tudta látni a napi teendőket és még magára is volt ideje. Ja, hogy nem volt rinyapina? Igen, ez tuti.
És nem a neten lógott mindenféle hülye gyógyszer után kutatva, hanem felemelte a valagát és megmozdult.
2011. jan. 31. 12:54
17/37 anonim válasza:
Én erre csak azt mondanám,hogy nem kéne egymást lefikázni.Lehet,hogy amfetamin származék,de amúgy meg minden gyógyszer drognak minősül,még a mezei orrsprayre is rá lehet szokni.minden gyógyszer károsítja a szervezetedet.Magyarországon az adi nincs törzskönyvezve,de Magyarországon jóval kisebb a túlsúlyos emberek száma.Igen sokan lettek rosszul a hasonló szerektől,de azok általában szedtek mellé még mást is.Bizonyos hatóanyagok felerősítik,módosítják egymás hatását.Vagy akinek rejtett betegsége van azok is rosszul lehetnek tőle.Azért vannak árulkodó jelek,amiből egyértelműen kiderül,hogy a szervezeted bírja e vagy sem.Ez a szer legalább tényleg fogyasztószerként működik.Régen ephedrint használtak,ami ugyebár az orrcseppekben is megtalálható.Sőt sok barom spiropentet használ ami meg asztma gyógyszer.Szóval erről ennyit.Nem is beszélve a szteroidos kis f*szokról.Mindenki szervezete máshogy reagál a gyógyszerekre,és aki ha látja a tüneteket és nem hagyja abba a szedést akkor megérdemli a sorsát.
2011. febr. 2. 10:58
18/37 A kérdező kommentje:
Kedves 12:54 Te az életben is ilyen lehetsz ugyan? Rossz lehet!!! Szerintem anyukád tőled fogyott le!
19/37 A kérdező kommentje:
Ja még valami lehet,hogy lefogyott de a nevelésedből viszont megbukott!!!!!!! Én sokat foglalkozom a gyerekeimmel és nem fognak ismeretlenül le szánalmasozni embereket!!!!
20/37 anonim válasza:
Én ma kezdem el szedni .Szülés után 20 kg maradt rajtam.Majd írok ha gondolod,hogy mi az eredmény.Elméletileg ma hozza a postás.Nagyon megoszlanak a vélemények,de sokak lefogytak tőle.Talán lesz egy szoba biciklim,azt talán fogom tudni használni minden nap egy picit.A párom nézett olyan ételeket amik táplálóak,de nem hízlalnak .Remélem sikerül leadni a 20 kg.Egy hónapnál nem akarom tovább szedni,És talán,ha lement már legalább 10-15 kg,akkor utána könnyebb folytatni bogyó nélkül.
2011. febr. 3. 11:57
Kapcsolódó kérdések: