Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik az a hashajtó illetve...

Melyik az a hashajtó illetve valami más szer ami nem okoz gondot a fogamzásgátlóm szedése mellett? és mikor célszerű! Nem sűrűn járok wcre és úgy 5 kiló plussz van rajtam!

Figyelt kérdés
fogamzásgátlóm szedési ideje este 9.
2011. jan. 14. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Rostban gazdag táplálkozás - sok zöldség, gyümölcs és testmozgás, akkor helyre fog állni az emésztésed. A fosató teáktól nem fogsz egy gramm zsírtól se megszabadulni, maximum víztől, meg a béltartalmadtól. Ugye nem ez a cél? Másrészt nem egészséges, ha külső szer kell ahhoz, hogy kakálj, harmadrészt meg a fogamzásgátló nagyon kényes a hasmenésre, nem kéne bekavarni.
2011. jan. 14. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy látom alap dolgokkal nem vagy tisztában... A hashajtó nem úgy gyengíti a hatást, mint egy antibiotikum pl, hanem azzal, hogy ha kifosol mindent, akkor a gyógyszert is és nincs ami felszívódjon.

Szóval 4óra különbséggel nyugodtan, csak egy idő után annyira tönkremegy beled, hogy alapból nem szív fel semmit, tápanyagot, hatóanyagot... aztán majd lesz egy egészségtelen gyereked, akit nem is terveztél.

Ráadásul tényleg csak víz megy ki belőled, illetve tápanyag és energia nélkül leadod a zsírt, utána két szippantás levegőtől visszaszedsz 3szor annyit.

5 kiló felesleget heti 3 óra kocogással vagy tornával leadhatsz secperc alatt és még látszani is fog. Ne legyél ilyen média által megcsinált hülye lécci.

2011. jan. 14. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Mármint úgy érti, a f*sás és a tabletta között kell eltelnie 5 (nem 4!!) órának.
2011. jan. 14. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem nem biztos, hogy ilyen esetben elég az, ha a hasmenések és a gyógyszer bevétele között eltelik 4-5 óra. Ha egy alkalom előfordul, hogy az embernek megy a hasa, de már eltelt 4-5 óra akkor nincs miért aggódni, de azért az más, ha valaki KÚRASZERŰEN alkalmaz fosatószert, még ha sikerül is úgy sakkozni, hogy meglegyen mindig a négy óra. Szerintem necces. Megváltozik az egész emésztés, felszívódás, irritált állapotban van a bélrendszer, egyáltalán nem biztos, hogy rendesen felszívódik a gyógyszer...
2011. jan. 14. 11:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmiféle hasmeséses szert csak az emésztésemen szeretnék javítani,és persze hogy többször menjek el wcre.halottam teákról meg ilyenek!
2011. jan. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!