Ha zsírégetés a célom, akkor szabad, érdemes, célszerű edzés után meginnom egy bögre tejet?
meginnál egy bögre zsírt?:) grat...
én inkább C-vitamint vennék be, mert mint tudjuk, az aszkorbinsav elősegíti a zsírégetést.
meginnál egy bögre tejet, minek?!
tejcukor, zsÍr stb, és fehérje sincs benne, ráadásul fogyni sem fogsz semmit, mert bringás edzésed után nem töltöd vissza az energiaraktárakat,
Írj privit
Végre értelmes hozzászólások... persze lesz majd aki írja, hogy "hülyék a tejben van fehérje" Ja... 100gramm tejben 3 :)
Tejet szinte egyetlen komoly sportoló sem iszik, versenyforma elérésekor meg végképp... Esti kardio után kis fehérje kell, mondjuk zsírszegény túró, vagy light cottage cheese... valami párolt zöldség mellé esetleg...
Tej... anyám... :D
Személyi edző
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, még annak is, aki előre feltételezte, hogy hülye vagyok :) Ez azért mindig külön jól esik.
Ha olvastátok a kérdést benne volt a szabad szó is, nyilván azért, mert én is kételkedtem :P
De akkor ezentúl inkább vagy nem eszek semmit (hisz előtte 1-2 órával már úgyis vacsiztam), vagy elrágcsálok valami zöldséget.
De azért egy dolgot áruljatok már el, ha a tej szerintetek ennyire egészségtelen, akkor mégis mi a francért nyomatják, hogy az annyira jó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!