Melyik mostanság divatos fogyasztószert vagy módszert ajánljátok viszonylag gyors és látványos fogyás eléréséhez? Tapasztalatokat várok!
Most a teára felejtettem el válaszolni :) Nem igazán van számottevő hatása, de idd mindegyiket bátran, mert fogyókúra idejére ajánlott napi 2-3 liter folyadék - nyári melegben nyugodtan lehet duplázni is, ha lemegy.
Ami olcsó és van némi hatása: koffein. De ez az otthoni kávéban is van.
Szia!
Habár ez egy fogyókúrás, azon belül is a fogyasztószerekről szóló topic, mindig megtalálják az okoskodó és sokszor bántó hozzászólók...
Na, szóval:) Habár nekem nem sok súlyfeleslegem van, csak 2-3 kg, az évek során sokmindent kipróbáltam.
Még "kezdő" koromban, amikor azért jelentősebb úszógumival rendelkeztem, egyik napról a másikra döntöttem el, hogy elég....sajnos nem ettem, rengeteget ittam, rosttablettát, krómot, Bio CLA-t szedtem és futottam minden este. Olyan erősen akartam a fogyást, hogy a legfinibb illatok sem tántoríthatott el. Másfél hónap alatt 10 kg-t fogytam. Viszont egy idő után állandóan csak a kalóriák jártak az eszemben, óriási bűntudattal, elmaradó menstruációval. Anorexiás lettem. Egy fiú hatására szépen lassan enni kezdtem. Később 90 napossal, Adipex-el próbálkoztam. Az adipex nagyon bevált. Étvágyamat elvette, energikusabb lettem. De ezekről leszoktam...szerencsére. Agyban dől el minden. Ha az megvan, akkor csodaszer nélkül is elérhetőek a célok.
Sok sikert, kitartást!:)
Mellékhatásként én erősebb szívdobogást(nem vészes),fejfájást, szomjúságot tapasztaltam, de ez utóbbi nem is baj, hiszen inni kell. Étvágyam nem volt, de egy idő után olyan volt,mintha nem hatna. Gondolom hozzászokott a szervezetem. Ekkor abbahagytam.
Szép eredményt értél el, gratulálok!Így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!