Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Sajnos lábtörés miatt sok kg...

Sajnos lábtörés miatt sok kg feljött rám, nagyon meghíztam? Mivel tudom leadni?

Figyelt kérdés

Mellékelek egy két képet,pcos is vagyok és emiatt is híztam de inkább a hasamra ment a plussz kg,új év óta felüléseket csinálok ,enni nem nagyon eszek.Mit tudok tenni??

22/N

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 12. 14:52
 1/4 anonim válasza:
Gondolom sok szenszavas italt fogyasztottal es attol lett egy picit nagyobb a hasad, de ezt lelehet tornazni szerintem 1 honap alatt, foleg ha nem eszel sokat :)
2011. jan. 12. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:
nem igazán iszok,viszont az a próblémám hogy amint eszek vmit egyből felpuffadok.
2011. jan. 12. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:

kb nekem is hasonló alakom van (talán a hasam picit kisebb), és én az egészséges táplálkozás+ ch csökkentése+ mozgással fogyogatok szép lassan. Nem tudom a lábad mennyire okés, nekem volt elég súlyos sérülésem, azzal elvileg nem is sportolhatnék többet, de naponta sétálok legalább 1-2 órát, ha pedig jobban van a lábam, térdsínnel csinálok egy lightosabb aerobic-ot (futni nem tudok:S).

Bízz magadban és menni fog.

2011. jan. 12. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
fáj a lábam mivel meg kellett lemezelni és most a szervezetem nyomja kifele.a lemez kitüremkedik lehet látni.4 hónap múlva műtenek talán mert a csont még annyira nincs rendben.nem lett volna kiszedve de mivel nem bírja a szervezetm ezért muszáj lesz
2011. jan. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!