Ma melyek a legjobb hatékony testsúlycsökkentő tabletták amitől csak 5 - 7 kg-ot lehet lefogyni?
Az ismerősöm jelenleg diétán van már 5 hónapja és nagyon keveset fogyott, eddig 9 -kg-ot.
Műtét előtt áll és addig még legalább 6 kg-ot kellene fogynia, de lassan kifut az időből, így szeretné kicsit gyorsítani a fogyást, ha szedne mellé még valamilyen testsúlycsökkentő tablettát, ami nem okoz hasmenést.
Nagyon kemény diétán van, napi max. 80 g ch visz be...
Azt tudni kell róla, hogy jelenleg 211 kg .
A lényeg, tudtok olyan fogyi tablettát, amik jelenleg felkapottak?? A keret rá havi 30 ezer Ft.
Gyógyszer és ch gyűlölködők + egyéb opciókkal rendelkezők evezzenek tovább, mert nem tudja senki az ismerősöm előzményeit és a jelenlegi egészségi állapotát!
Szia!
Én OZEMPIC -kal fogytam kb 5-6 hónap alatt 120-ról 105 ig , azért csak addig mert akkor hagytam a kezelést(nem lehetett eszerezni) . S utánna szépen visszatértem 115-re.
Orvos felírta , nekem nem támogatta a TB igy kb 33eFt volt tavaly.
Ha orvosilag indokolt , mert cukorbetegség adott szintjén áll akkor TB támogatással kedvezőbb az ára.
"barátod, persze".
Miért kell hazudni egy anonim oldalon, ahelyett, ohgy bevallanád, sikeresen felzabáltad magas 200 kilóra és most fosol, hogy baj lesz?
1.
Vannak "fogyitabletták" csak ebben a szarfészekben tiltanak meg mindent.
56.
Mert nem írják fel, illrtve keveseknek.
A többi helyen meg tiltják, mert a kövér ember az üzlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!