Ma melyek a legjobb hatékony testsúlycsökkentő tabletták amitől csak 5 - 7 kg-ot lehet lefogyni?
Az ismerősöm jelenleg diétán van már 5 hónapja és nagyon keveset fogyott, eddig 9 -kg-ot.
Műtét előtt áll és addig még legalább 6 kg-ot kellene fogynia, de lassan kifut az időből, így szeretné kicsit gyorsítani a fogyást, ha szedne mellé még valamilyen testsúlycsökkentő tablettát, ami nem okoz hasmenést.
Nagyon kemény diétán van, napi max. 80 g ch visz be...
Azt tudni kell róla, hogy jelenleg 211 kg .
A lényeg, tudtok olyan fogyi tablettát, amik jelenleg felkapottak?? A keret rá havi 30 ezer Ft.
Gyógyszer és ch gyűlölködők + egyéb opciókkal rendelkezők evezzenek tovább, mert nem tudja senki az ismerősöm előzményeit és a jelenlegi egészségi állapotát!
Tájékozatlanok vagytok. Kérdező, ezt olvasd el. Fogalmam sincs, hogy beszerezhető-e, és mennyibe kerül, mert szerencsére engem nem érint a dolog. Gyanítom, hogy a havi 30 ezer karcsú lenne.
11
Már kipróbálta a Saxendát is, ami ez is hozzájárult, hogy lelassította az anyagcserét.
12
Köszi, majd megérdeklődi az orvosánál.
16
Elvileg.
18
A többi tápanyagról pontos adatot nem tudok, de betartja a számára előírt fehérjéket, rostokat stb.
Szerencsétlen 6 kg-ot kellene még fogynia és már több mint egy hónapja stagnál.
Nehéz ügy, teljesen érthető hogy ebben a helyzetben nehéz kitartani, meg hajlamos az ember a legkisebb fűszálba is megpróbálni belekapaszkodni. De sajnos a tabletták nem segítenek (persze ha valakinek pl. pajzsmirigy alulműködése van és azt kezelik az segít, tehát nem a tényleges betegségek kezelésére gondoltam).
Technikailag lehetséges megmérni az emberi szervezet energiafelhasználását, de nemigen láttam ilyen szolgáltatást, és nem tudom hogy a mérés elég pontos-e egyéni felhasználásra. Kísérletekben szokták használni.
Egyen csak napi 1500-2000 kalóriát és sétáljon napi minimum egy órát.
Fogyitabletta még mindig nem létezik és csak az idióták hisznek ebben a mesében. Nem kellett volna mértéktelenül zabálni és elhízni ennyire. Ilyen egyszerű.
Gondolom pszichés beteg is az illető, úgyhogy azt a 30 ezret inkább pszichológusra költse, hogy a traumáit, ami miatt zabált és így vezette le a feszültséget, megoldja szakember segítségével.
Fogyni még mindig csak kalóriadeficittel lehet. Egyen kevesebbet és mozogjon többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!