Ma melyek a legjobb hatékony testsúlycsökkentő tabletták amitől csak 5 - 7 kg-ot lehet lefogyni?
Az ismerősöm jelenleg diétán van már 5 hónapja és nagyon keveset fogyott, eddig 9 -kg-ot.
Műtét előtt áll és addig még legalább 6 kg-ot kellene fogynia, de lassan kifut az időből, így szeretné kicsit gyorsítani a fogyást, ha szedne mellé még valamilyen testsúlycsökkentő tablettát, ami nem okoz hasmenést.
Nagyon kemény diétán van, napi max. 80 g ch visz be...
Azt tudni kell róla, hogy jelenleg 211 kg .
A lényeg, tudtok olyan fogyi tablettát, amik jelenleg felkapottak?? A keret rá havi 30 ezer Ft.
Gyógyszer és ch gyűlölködők + egyéb opciókkal rendelkezők evezzenek tovább, mert nem tudja senki az ismerősöm előzményeit és a jelenlegi egészségi állapotát!
Ő gondolom fertőzés vagy betegség miatt. Az meg okozhat étvágytalanságot láz nélkül is. Az étvágytalanság többnyire a betegség tünete és ok nélkül nem igazán lázas az ember.
Kérdező, van egy kiábrándító tény.
A gyomorszűkítő műtétnek sem végleges a hatása, ha nem tanul meg a beteg mértékletesen táplálkozni. Lefogy a műtét miatt, mert nem tud annyit enni. De egy idő után minden gyomor elkezd tágulni, a műtött gyomor is. Ha már a műtétig is lusta megoldásokban gondolkodik, mi lesz akkor, ha a műtét hatása elmúlik?
Elmondom. A rossz étkezési magatartás visszatér, és hamar újra 200 kg lesz.
32
Ne ítélkezz és ne feltételezz olyanokról, amikről egyáltalán nem tudod az előzményeket.
Amit írtál azt mindenki tudja.
34
Nem kioktatás érdekel. Ha oktatni akarsz, nyiss egy iskolát!
A kérdés zárható, a kérdező mindent tud, mindenkinél jobban tud mindent, mindenkinél okosabb.
Nem kell neki válaszolni többet.
Kérdező, iszonyat nagy a szád és flegma vagy. Te jöttél ide kérdezni, de ahelyett, hogy elfogadnád a tényeket, egyből mindenkinek nekimész, aki neked nem tetsző, de valóságos dolgot ír le.
A barátod miért nem megy el pszichológushoz? Gondolom étkezési zavar és pszichés dolgok miatt lett ekkora darab.
Szerintem a műtétnek sincs semmi értelme, mert nem az okot szünteti meg, csak fájdalomcsillapító. Ezzel csak a gyengék élnek.
Diéta, kalóriaszámolás, mozgás, türelem és kitartás, ennyi az egész titka.
Az, hogy neked nem tetszik a valóság, az egyéni szociális probléma.
Én 3 hete kezdtem a saxendát, biztos nem tudta volna folytatni? Eljutott a teljes adagig? Nálam is beállt az anyagcsere, 2 hétig vergődés volt, de aztán helyrerázódott a 3. hét kezdetén.
Lehet csak többet kellene mozognia, kevesebbet ennie és újra beindulna a fogyás. Nagy súlyból könnyebb fogyni.
Én IR-es vagyok, tartottam a diétát, de nem fogytam, azért kaptam az injekciót, és ahogy elvette az étvágyam és elkezdtem fogyni, akkor tudatosodott, hogy bszki mégiscsak sokat ettem még mindig előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!