Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ma melyek a legjobb hatékony...

Ma melyek a legjobb hatékony testsúlycsökkentő tabletták amitől csak 5 - 7 kg-ot lehet lefogyni?

Figyelt kérdés

Az ismerősöm jelenleg diétán van már 5 hónapja és nagyon keveset fogyott, eddig 9 -kg-ot.

Műtét előtt áll és addig még legalább 6 kg-ot kellene fogynia, de lassan kifut az időből, így szeretné kicsit gyorsítani a fogyást, ha szedne mellé még valamilyen testsúlycsökkentő tablettát, ami nem okoz hasmenést.

Nagyon kemény diétán van, napi max. 80 g ch visz be...

Azt tudni kell róla, hogy jelenleg 211 kg .

A lényeg, tudtok olyan fogyi tablettát, amik jelenleg felkapottak?? A keret rá havi 30 ezer Ft.

Gyógyszer és ch gyűlölködők + egyéb opciókkal rendelkezők evezzenek tovább, mert nem tudja senki az ismerősöm előzményeit és a jelenlegi egészségi állapotát!

nov. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
89%

Ő gondolom fertőzés vagy betegség miatt. Az meg okozhat étvágytalanságot láz nélkül is. Az étvágytalanság többnyire a betegség tünete és ok nélkül nem igazán lázas az ember.

nov. 6. 11:28
 32/62 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, van egy kiábrándító tény.

A gyomorszűkítő műtétnek sem végleges a hatása, ha nem tanul meg a beteg mértékletesen táplálkozni. Lefogy a műtét miatt, mert nem tud annyit enni. De egy idő után minden gyomor elkezd tágulni, a műtött gyomor is. Ha már a műtétig is lusta megoldásokban gondolkodik, mi lesz akkor, ha a műtét hatása elmúlik?

Elmondom. A rossz étkezési magatartás visszatér, és hamar újra 200 kg lesz.

nov. 6. 11:54
 33/62 A kérdező kommentje:

32

Ne ítélkezz és ne feltételezz olyanokról, amikről egyáltalán nem tudod az előzményeket.

Amit írtál azt mindenki tudja.

nov. 6. 12:00
 34/62 anonim ***** válasza:
83%
Akkor vedd vissza a szemellenződet és ne gyere olyan oldalra kérdezni, ahol nincs olyan válasz, amit hallani akarsz. Tetemes súlytól és étkezési zavartól szabadultam meg, csak tudom, miről beszélek. Te nem.
nov. 6. 12:04
 35/62 A kérdező kommentje:

34

Nem kioktatás érdekel. Ha oktatni akarsz, nyiss egy iskolát!

nov. 6. 12:07
 36/62 anonim ***** válasza:
87%

A kérdés zárható, a kérdező mindent tud, mindenkinél jobban tud mindent, mindenkinél okosabb.

Nem kell neki válaszolni többet.

nov. 6. 12:13
 37/62 anonim ***** válasza:
93%
#36, Én azért elmentettem, elrettentő példának. :)
nov. 6. 12:16
 38/62 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, iszonyat nagy a szád és flegma vagy. Te jöttél ide kérdezni, de ahelyett, hogy elfogadnád a tényeket, egyből mindenkinek nekimész, aki neked nem tetsző, de valóságos dolgot ír le.

A barátod miért nem megy el pszichológushoz? Gondolom étkezési zavar és pszichés dolgok miatt lett ekkora darab.

Szerintem a műtétnek sincs semmi értelme, mert nem az okot szünteti meg, csak fájdalomcsillapító. Ezzel csak a gyengék élnek.

Diéta, kalóriaszámolás, mozgás, türelem és kitartás, ennyi az egész titka.

Az, hogy neked nem tetszik a valóság, az egyéni szociális probléma.

nov. 6. 12:21
 39/62 A kérdező kommentje:
Jó rendben. Majd egyszer ti is beálltok a sorba annyi idősen, egyéni betegségekkel.
nov. 6. 13:07
 40/62 anonim válasza:
76%

Én 3 hete kezdtem a saxendát, biztos nem tudta volna folytatni? Eljutott a teljes adagig? Nálam is beállt az anyagcsere, 2 hétig vergődés volt, de aztán helyrerázódott a 3. hét kezdetén.

Lehet csak többet kellene mozognia, kevesebbet ennie és újra beindulna a fogyás. Nagy súlyból könnyebb fogyni.

Én IR-es vagyok, tartottam a diétát, de nem fogytam, azért kaptam az injekciót, és ahogy elvette az étvágyam és elkezdtem fogyni, akkor tudatosodott, hogy bszki mégiscsak sokat ettem még mindig előtte.

nov. 6. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!