Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ma melyek a legjobb hatékony...

Ma melyek a legjobb hatékony testsúlycsökkentő tabletták amitől csak 5 - 7 kg-ot lehet lefogyni?

Figyelt kérdés

Az ismerősöm jelenleg diétán van már 5 hónapja és nagyon keveset fogyott, eddig 9 -kg-ot.

Műtét előtt áll és addig még legalább 6 kg-ot kellene fogynia, de lassan kifut az időből, így szeretné kicsit gyorsítani a fogyást, ha szedne mellé még valamilyen testsúlycsökkentő tablettát, ami nem okoz hasmenést.

Nagyon kemény diétán van, napi max. 80 g ch visz be...

Azt tudni kell róla, hogy jelenleg 211 kg .

A lényeg, tudtok olyan fogyi tablettát, amik jelenleg felkapottak?? A keret rá havi 30 ezer Ft.

Gyógyszer és ch gyűlölködők + egyéb opciókkal rendelkezők evezzenek tovább, mert nem tudja senki az ismerősöm előzményeit és a jelenlegi egészségi állapotát!

nov. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 12-es linkelt, az zsákutca. Magyarországon szemaglutidot csak cukorbetegeknek lehet írni, és megvannak a jogszabályi keretek, hogy mikor kaphatja támogatottan (ha cukorbeteg, akkor belgyógyász vagy diabetológus írhatja fel). Támogatás nélkül teljes áron 40 ezer körül van havonta. Viszont mivel a Saxenda se jött be, ami a kistestvére ennek a gyógyszernek, elképzelhető, hogy a mellékhatások miatt ezt sem tolerálná.
nov. 6. 05:12
 22/62 anonim válasza:
100%

Tapasztalt, 230 kg-ról induló emberként bátran mondhatom, hogy ha teljes kalóriadeficitben van, tartja a diétát és mozog, egy hónap alatt ennél a súlynál a -10 kg sima ügy. Nálam pl. a mozgás elmaradása totálisan megállított mindent, hiába ettem "csak" 2000 kalóriát, és hiába volt a minimális kalóriaszintem valahol 3000 körül...

Naplózza mit eszik és mit csinál, és látni fogja, hol a baj.

Ha pedig minden rendben és ennek ellenére kínlódás az egész, akkor ott érdemesebb mélyebbre menni, mert ott más is van a háttérben (pl. pajzsmirigy?)

nov. 6. 07:08
 23/62 anonim ***** válasza:
93%

Az #1-es válaszoló vagyok. Én elhiszem amúgy, hogy minden túlsúlyos ember arra vágyik, hogy ne kelljen kevesebbet ennie és ne kelljen mozognia, elég legyen egy tablettát bevenni és attól majd megváltozik minden. Csakhogy a szervezetünk nem így működik, és még mindig vannak emberek, akik ebben a tündérmesébe kapaszkodnak, ahelyett, hogy munkát, energiát és időt feccölnének bele a dologba. Eddig még senki se fogyott le egy tablettától.

Magam 50 kiló túlsúllyaé vágtam neki, azóta lement 40 kiló, és jelentem: nem szedek semmit, viszont rengeteg munka, utánajárás, önismeret, mozgással töltött óra van benne és ha lenne csodabogyó, sosem cserélném le ezt az életmódot miatta. Mert a mozgás önbizalmat ad, az egészséges étkezéstől egészséges lettem, energikus és élénk.

Szóval ébresztő, ez nem az aliexpressz, ahol megrendeled a tablettát, kihozza a futi és jól le fogsz fogyni.

nov. 6. 08:28
 24/62 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom. Melyik az a hízótabletta, amitől 211 kg-ra hízott?
nov. 6. 08:39
 25/62 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként a pur habot tudom ajánlani, nem is olyan drága, a keretbe belefér....
nov. 6. 08:40
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
Eszik es mellette fekszik egesz nap, akkor siman stagnalhat.
nov. 6. 09:06
 27/62 A kérdező kommentje:

Gyomorszűkítő műtétre (Sleeve) készül és előtte még fogynia kell, hogy kibírja a műtétet, kevesebb esély legyen a komplikációkra.

Egyébként egy 47 éves férfiről van szó.

nov. 6. 11:13
 28/62 anonim ***** válasza:
70%

Én 1 fogyi tablettáról hallottam, ami valóban működött. Diéták és mozgás nélkül égette a zsírt.

Ehhez pusztán annyit kellett tennie, hogy növelte a testhőmérsékletet és fokozta az anyagcserét és a pulzus számot.

Leginkább amiatt volt hatásos, mert állandó jelleggel tartott egy 38-39 fokos testhőt és egy 100as nyugalmi pulzust. Van tipje valakinek, hogy miért tiltották be??

Lehet fogytál tőle, de a szervezeted is szétvágta.

nov. 6. 11:21
 29/62 anonim ***** válasza:
84%
Gyanítom, hogy a 38-39 fokos láz generálás étvágytalanságot is generált. A gyerekem napok óta lázas és nem nagyon eszik, mert nincs sok étvágya miatta.
nov. 6. 11:24
 30/62 A kérdező kommentje:

28

Ugyanezt csinálja a Saxenda is.

nov. 6. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!