HCA kapszula vélemények tapasztalatok?

"Diétás étrendet tartva sem fogyok egy dekát sem. Hiába a kalóriaszámláló"
A kalóriaszámláló tényleg hiába, ha nem vagy tartós kalóriadeficitben hónapokig.
"segíthet valamennyire a HCA?"
Nem.

"Hónapokig kalóriadeficitben kell lennem hogy történjen valami?"
Ha szerinted a fogyás napokban, és nem hónapokban mérhető, akkor nem vagy képben.
"próbáltad?"
Dietetikával foglalkozok, így pontosan tudom, hogy a HCA egy kamu, és nincs köze a fogyáshoz vagy a kalóriaegyensúlyhoz. Ezt mondjuk 2025-ben már egy óvodás is tudja.
Oké akkor vegyük szépen sorba.
1. Nem gondolom hogy a fogyás napokban mérhető de azért nekem ne magyarázd meg hogy egy hónap alatt egyetlen deka sem ment le pedig kalóriadeficitben vagyok.
2. Köszönöm a végre hasznos válaszodat hogy nincs értelme szedni. Felfogtam nem veszem meg.
3. Írtózatos hogy mennyire fent hordod az orrod egy egyszerű kérdés miatt és egyből neki esel az embernek mint ha tudatlan ostoba lennék aki semmit nem tud. Jah és erősen kétlem hogy olyan átlagos dolog lenne és mindenki tudja mi az a hca. Ritka paraszt és ostoba ember vagy nem pedig dietetikus.

"egy hónap alatt egyetlen deka sem ment le pedig kalóriadeficitben vagyok"
Ha tényleg nem egyetlen deka sem ment le egy hónap alatt, akkor nem vagy kalóriadeficitben.

Nem a válasszal van bajom hanem magával a stílussal. Egész egyszerűen normálisan is lehet válaszolni.
"Nem használ ne költsd rá a pénzed"
Ennyi lett volna. Csak itt sok a paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!