Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » HCA kapszula vélemények...

HCA kapszula vélemények tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Diétás étrendet tartva sem fogyok egy dekát sem. Hiába a kalóriaszámláló. Mikor elkezdtem szépen lement 2kg és azóta hetek óta egy deka sem. Nem sportolok nem járok edzőterembe. Fogamzásgátlót szedek gondolom ez is befolyásolja viszont nem tervezem abba hagyni. Kérdésem tehát hogy segíthet valamennyire a HCA?
tegnap 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

"Diétás étrendet tartva sem fogyok egy dekát sem. Hiába a kalóriaszámláló"

A kalóriaszámláló tényleg hiába, ha nem vagy tartós kalóriadeficitben hónapokig.

"segíthet valamennyire a HCA?"

Nem.

tegnap 17:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Hónapokig kalóriadeficitben kell lennem hogy történjen valami? Szerintem ez baromság. Nyilván azért használom az alkalmazást mert számolom....nem díszből.
tegnap 17:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként egyes próbáltad?
tegnap 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

"Hónapokig kalóriadeficitben kell lennem hogy történjen valami?"

Ha szerinted a fogyás napokban, és nem hónapokban mérhető, akkor nem vagy képben.

"próbáltad?"

Dietetikával foglalkozok, így pontosan tudom, hogy a HCA egy kamu, és nincs köze a fogyáshoz vagy a kalóriaegyensúlyhoz. Ezt mondjuk 2025-ben már egy óvodás is tudja.

tegnap 18:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Oké akkor vegyük szépen sorba.

1. Nem gondolom hogy a fogyás napokban mérhető de azért nekem ne magyarázd meg hogy egy hónap alatt egyetlen deka sem ment le pedig kalóriadeficitben vagyok.

2. Köszönöm a végre hasznos válaszodat hogy nincs értelme szedni. Felfogtam nem veszem meg.

3. Írtózatos hogy mennyire fent hordod az orrod egy egyszerű kérdés miatt és egyből neki esel az embernek mint ha tudatlan ostoba lennék aki semmit nem tud. Jah és erősen kétlem hogy olyan átlagos dolog lenne és mindenki tudja mi az a hca. Ritka paraszt és ostoba ember vagy nem pedig dietetikus.

tegnap 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

"egy hónap alatt egyetlen deka sem ment le pedig kalóriadeficitben vagyok"

Ha tényleg nem egyetlen deka sem ment le egy hónap alatt, akkor nem vagy kalóriadeficitben.

tegnap 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
5-mi az fáj hogy nem azt a valaszt kaptad ami tetszene? 1esnek igaza van akarmit mondasz. És igen a fogamzásgátló rásegít
tegnap 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem a válasszal van bajom hanem magával a stílussal. Egész egyszerűen normálisan is lehet válaszolni.

"Nem használ ne költsd rá a pénzed"

Ennyi lett volna. Csak itt sok a paraszt.

ma 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!